Hotel Sirena Hotel 3 stele

Pozitia GPS: 43.830897, 28.589172

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Video & Panorama 360*

Localizarea unitatii de cazare

Hotel Sirena*** este situat in zona nordica a statiunii, la 20 m de plaja, fiind primul hotel dinspre Venus spre Saturn, avand acces usor la plaja cea mai buna din Saturn.

 

Descrierea unitatii de cazare

Hotel Sirena*** a fost modernizat si renovat complet in 2006, fiind unul din cele mai bune si apreciate hoteluri de pe litoral. Conditii bune de cazare, iesirea usoara la plaja dar si apropierea de parcul acvatic din Saturn, precum si posibilitatile de tratament au asigurat succesul si recunoasterea acestui hotel.

Conditii de cazare

Hotelul ofera cazare in 269 camere duble si 14 apartamente, avand parter + 14 etaje. Hotelul dispune de sistem de climatizare centralizat.

Camera dubla- paturi twin sau pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, TV-cablu, minibar, telefon, seif, balcon.

Apartament- living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie cu dus, uscator de par, sistem climatizare, TV-cablu, minibar, telefon, seif, balcon.


Servicii si Facilitati Hotel

Restaurant, terasa, bar de zi.

La 20 m de hotel se afla Aqua Parc Balada. Acces la piscina gratuit.

Nu se accepta accesul cu animale de companie. 

Tratamentul se poate asigura in baza de tratament proprie in baza recomandarii medicale; baza de tratament dispune de sectii de hidroterapie, masaj, electroterapie si cultura fizica medicala; tratamentele balneare sunt indicate pentru: boli reumatismale, ale aparatului respirator, circulator, dermatologice, sechele posttraumatice, boli de nutritie, afectiuni ginecologice, boli ale sistemului nervos.

 

Oferte Litoral 2017

Oferta speciala Hai la Bai la Hotel Sirena din Saturn- pentru cazare in perioada : (01.09.2017 - 30.09.2017)

Oferta speciala "Hai la Bai" la Hotel Sirena din Saturn (cod oferta BUH):

Perioada: 01.09-30.09.2017

  • 750 lei/pers/pachet- loc in camera dubla

Pachetul include: 5 nopti cazare in camera dubla cu pensiune completa (meniu fix), tratament 5 zile (2 proceduri/zi), consultatie medicala la inceputul sejurului

Nota: Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara recomandarea tipizata oficiala a medicului de familie/specialist (bilet de trimitere 2 exemplare), dovata platii asigurarilor de sanatate sau talon de pensie si cardul de sanatate.

Salveaza acesta oferta.   Oferta speciala Decada Balneara la Hotel Sirena din Saturn- pentru cazare in perioada : (01.09.2017 - 30.09.2017)

Oferta speciala "Decada Balneara" la Hotel Sirena din Saturn (cod oferta BUH):

Perioada 01.09-30.09.2017

  • 1000 lei/pers/pachet- loc in camera dubla 

Pachetul include: 9 nopti cazare in camera dubla, pensiune completa (meniu fix), tratament 7 zile (3 proceduri/zi), consultatie medicala la inceputul sejururlui.

Nota: Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara recomandarea tipizata oficiala a medicului de familie/specialist (bilet de trimitere 2 exemplare), dovata platii asigurarilor de sanatate sau talon de pensie si cardul de sanatate.

Salveaza acesta oferta.   Oferta speciala O saptamana de refacere Hotel Sirena Saturn- pentru cazare in perioada : (01.09.2017 - 30.09.2017)

Oferta speciala "O Saptamana de Refacare" la Hotel Hora din Saturn (cod oferta BUH):

Perioada 01.09-30.09.2017

  • 650 lei/pers/pachet- loc in camera dubla

Tariful include: 6 nopti cazare in camera dubla, demipensiune (meniu fix), tratament 5 zile (3 proceduri/zi), consultatie medicala la inceputul sejurului.

Nota: Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara recomandarea tipizata oficiala a medicului de familie/specialist (bilet de trimitere 2 exemplare), dovata platii asigurarilor de sanatate sau talon de pensie si cardul de sanatate.

Salveaza acesta oferta.  
Salveaza toate ofertele hotelului Hotel Sirena

Alte Oferte si Informatii Litoral 2017


Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2017

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja < 100 m , restaurant, centru tratament balneo,
  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Oferte Last Minute !