Complex Green Village Resort Complex 4 stele

Pozitia GPS: 44.891949, 29.603352

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.

LEBADA SI PELICANUL
LEBADA SI PELICANUL
LEBADA SI PELICANUL
LEBADA SI PELICANUL
LEBADA SI PELICANUL
STARCUL ALB
STARCUL ALB
STARCUL ALB
STARCUL ALB
STARCUL ALB
STARCUL ALB
STARCUL ALB
EGRETA
EGRETA
EGRETA
EGRETA
EGRETA Dubla
EGRETA
EGRETA Penthouse
EGRETA

Localizarea unitatii de cazare

Green Village Resort**** se afla in localitatea Sfantu Gheorghe, pe malul bratului Sfantu Gheorghe al Dunarii, la o distanta de circa 1,5 km. de Marea Neagra.

 

Descrierea unitatii de cazare

Green Village Resort**** din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, este unul din cele mai luxoase complexe de cazare din Delta Dunarii, fiind intins pe o suprafata de cca. 30.000 mp., avand servicii si facilitati de calitate, potriviti pentru toate categoriile de turisti.

Conditii de cazare

Green Village Resort**** din Delta Dunarii este structurat pe 3 zone de cazare, de 4* si anume:

 • zona Egreta - aflata in imediata apropiere a pontonului de sosire, cuprinde vilele 1 si 2 cu camere duble si penthouse-uri. Printre vile exista facilitati precum jacuzzi, Welcome Lounge, River Bar, Bayside Fitness.
 • zona Starcul Alb - un mic cartier de casute cu etaj, acoperite cu stuf, printre care gasiti un lac natural populat cu vegetatie specifica.
 • zona Lebada si Pelicanul - - cea mai activa dintre zone, un pol al petrecerii timpului in aer liber presarat cu pontoane si foisoare ce marginesc zona spre lacuri, cuprinde: Waterlily Restaurant - cu terasele ample, preparatele mereu proaspete si vinurile de selectie, Laguna Brasserie, Lotus Spa, Cinema Paradiso, Turtle Kids Club, The Greenery, Pebbles Gift Shop, Big Splash Swimming pool – piscina in aer liber a resortului.

Capacitatea totala de cazare a complexului este de 89 camere, dintre care 58 camere duble si 30 apartamente spatioase. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, aer conditionat, minibar, mobilier de calitate si o frumoasa terasa. Penthouse-urile se bucura de vedere catre lacurile si canalele Dunarii. Camerele din diverse zone sunt similare, diferenta de tarif fiind data doar de pozitionarea acestora in complex. Diferenta tarifara rezulta din distanta parcursa de turist de la zona Starcul Alb/Egreta pana la zona Pelicanul, unde se afla receptia, restaurantul, Entertaiment Center, Kids Club si Lotus Spa. Toate spatiile de cazare au aceleasi facilitati.

Apartamentul cu 1 dormitor este format dintr-o camera dubla la etaj si un living la parter, legatura facandu-se printr-o scara interioara. Livingul din apartamente este  dotat cu o canapea de ratan. Aceasta NU este extensibila.

Apartamentul cu 2 dormitoare este format din doua camere duble la etaj si un living la parter, legatura facandu-se printr-o scara interioara. Livingul din apartamente este  dotat cu o canapea de ratan. Aceasta NU este extensibila.


Servicii si Facilitati Hotel

Dintre facilitatile compelxului Green Village Resort**** mentionam:

 • Restaurant - cu o capacitate de 240 locuri, Waterlily Restaurant se ridica maiestuos pe 2 niveluri – terasele acoperite te protejeaza de soare la pranz si spatiul interior te primeste pentru o cina eleganta. Aici regasesti savoarea deliciilor traditionale pescaresti sau prospetimea preparatelor internationale. 
 • Perechea de la marginea apei, Laguna Brasserie, te întretine cu concerte live in fiecare seara si gustari interesante, asortate cu un pahare inalte, cu bauturi colorate.
 • SPA - Health Center este compus din piscina si jacuzzi in aer liber, sauna, masaj si centru fitness. Jacuzzi - o mica oaza de relaxare, intre stuf si salcii. Big Splash Swimming pool - piscina in aer liber genereaza voie buna. 
 • Centru fitness
 • Wi-Fi 
 • Meetings & Entertainment Center in centrul zonei Lebada si Pelicanul - cu arhitecturala deosebita, Sala de sedinte
 • Ping-pong, Biliard, Darts, Boardgames
 • 3 sali de cinema sau de conferinte. In calitate de gazde a Festivalului de Film ”Anonimul”, se pun la dispozitie 3 sali de diferite marimi pentru proiectii sau conferinte pe diverse teme
 • Turtle Kids Club  - Clubul Copiilor activi si curiosi: modelaj, pictura, Fun science, Origami, Dans
 • Marina Bay - un golf special pentru clientii nostri care vin cu barcile personale in resort. dar si cele din flota Green Village Resort. Parcare barci clienti.
 • Transfer persoane Murighiol – Green Village Resort
 • Pentru clientii nostri se ofera o serie de excursii, iar plecarea spre deslusirea misterelor deltei se face din Marina Bay sau pontonul principal.
 • Heliport în incinta Green Village Resort

Atentionari pentru sezonul estival 2017:

 • Pentru accesul la pranz/cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii;
 • Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special – achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (50 lei/prosop).
 • In perioada sarbatorilor legale, festival, evenimente speciale, Resortul Green Village isi rezerva dreptul de a majora tariful.
 • Politica animale de companie: Resortul Green Village accepta animale de talie mica, contra taxei de 15 €/noapte/animal.
 • Fumatul este strict interzis, pericol de incendiu!

Oferte Litoral 2017

Oferta de cazare la complexul Green Village**** din Delta Dunarii pentru cazare in perioada : (10.04.2017 - 29.06.2017)

Tarife in euro/cam/zi

MIC DEJUN inclus

10.04 - 31.05.2017 01.06 - 29.06

Sejururi 1 - 2  nopti week-end

Sejur minim 3 nopti

Sejururi 1 - 2  nopti week-end

Sejur minim 3 nopti
Camera dubla, 2 pers, PELICANUL 73 63   90 80
Camera dubla, 2 pers, STARCUL ALB  63  53  80  70
Camera dubla, 2 pers, EGRETA  63  53  80  70
Apartament un dormitor, 2 pers, PELICANUL SI LEBADA  93 73   110 90
Apartament un dormitor, 2 pers, STARCUL ALB  83 63   100  80
Apartament 2 dormitoare, 4 pers, STARCUL ALB  150 130   160  140

Tarifele includ: mic dejun, accesul la Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, biblioteca de vacanta, Lotus Spa - sauna uscata, jacuzzi exterior, piscina exterioara, salon de masaj si Kids Club - cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune din lemn, tablita cu creta; ansamblu de tobogan si leagan, piscina cu apa pentru copii, diverse jucarii de exterior. 

Conditii de alimentatie: Micul dejun - 10 €/persoana/zi, inclus in tariful de cazare; Pranz - 16 €/persoana/zi; Cina - 17 €/persoana/zi; Pranzul si cina includ doar apa plata, restul bauturilor se vor comanda a la carte; Pranz/cina pot fi servite in sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru minim 30 persoane); Meniurile speciale (Halal, Kosher) sunt la cerere si confirmate in prealabil de Prestator. 

Conditii copii si adulti:

 • 1 copil intre 0 - 2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar); 
 • 1 copil intre 3 -11.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  100% gratuitate la mese; 
 • 1 copil intre 12 -13.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 0-2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 •  al 2-lea copil intre 3-11.99 ani in apartament cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  50% gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 12-13.99 ani in apartament cu 2 adulti: 10 €/noapte (cu pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • 1-2 copii intre 0- 2,99 ani in camera cu 1 adult -  tarif de camera single si copii au 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby-cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 • 1-2 copii intre 3 - 13, 99 ani in camera cu 1 adult - tarif de camera single si fiecare copil are 100% gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 3-lea adult peste 14 ani, in camera dubla/apartament 1 dormitor - plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar) si contravaloarea meselor;
 • al 5-lea adult peste 14 ani, doar in apartamentul cu 2 dormitoare- plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar)  si contravaloarea meselor.
 • pat suplimentar copii (0- 13.99 ani) - 10 €/noapte
 • pat suplimentar adulti (peste 14 ani) - 15 €/noapte

CAPACITATE MAXIMA DE ACOMODARE PE TIP DE CAMERA:

 • Camera dubla - 2 adulti + 1 copil intre 0-13.99 ani sau 3 adulti;
 • Apartament 1 dormitor - 2 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 3 adulti +1 copil intre 0- 13.99 ani;
 • Apartament 2 dormitoare - 4 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 5 adulti.

Tarifele pachetelor turistice nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Valoarea acesteia este de 5 lei de persoana pe zi, 15 lei de persoana pe saptamana sau 30 lei de persoana pe an. Permisele de acces în rezervatie pot fi achizitionate de la receptia Resortului Green Village, de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) sau de la centrele de informare turistica. Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici sau urmasii eroilor martiri si ranitii din revolutia din decembrie 1989.

Pentru cazare in camere duble in regim de SINGLE, tariful se diminueaza cu: 10 euro/noapte - contravaloarea micului dejun.

Rezervarile se pot efectua doar la plata unui avans de minim 50% din valoarea pachetului. Plata se face doar in lei, la cursul intern stabilit de complex (orientativ cursul BNR+2%)

Salveaza acesta oferta.   Oferta de cazare pe perioada verii la Complexul Green Village**** din Delta Dunarii pentru cazare in perioada : (30.06.2017 - 09.09.2017)

Tarife in euro/cam/zi

MIC DEJUN + CINA inclusa

30.06 - 06.08

14.08 - 09.09

ANONIMUL

07.08 - 13.08 

Sejururi 2-3  nopti week-end

Sejur minim 4 nopti

Sejururi 2-3  nopti week-end

Sejur minim 4 nopti

Camera dubla, 2 pers, PELICANUL 135 125 143 133
Camera dubla, 2 pers, STARCUL ALB 123 113 133 123
Camera dubla, 2 pers, EGRETA 123 113 133 123
Apartament un dormitor, 2 pers, PELICANUL SI LEBADA 153 133 163 143
Apartament un dormitor, 2 pers, STARCUL ALB 143 123 153 133
Apartament 2 dormitoare, 4 pers, STARCUL ALB 233 213 258 238

Tarifele includ: mic dejun+cina, accesul la Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, biblioteca de vacanta, Lotus Spa - sauna uscata, jacuzzi exterior, piscina exterioara, salon de masaj si Kids Club - cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune din lemn, tablita cu creta; ansamblu de tobogan si leagan, piscina cu apa pentru copii, diverse jucarii de exterior. 

Conditii de alimentatie: Micul dejun - 10 €/persoana/zi, inclus in tariful de cazare; Pranz - 16 €/persoana/zi; Cina - 17 €/persoana/zi; Pranzul si cina includ doar apa plata, restul bauturilor se vor comanda a la carte; Pranz/cina pot fi servite in sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru minim 30 persoane); Meniurile speciale (Halal, Kosher) sunt la cerere si confirmate in prealabil de Prestator. 

Conditii copii si adulti:

 • 1 copil intre 0 - 2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar); 
 • 1 copil intre 3 -11.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  100% gratuitate la mese; 
 • 1 copil intre 12 -13.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 0-2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 •  al 2-lea copil intre 3-11.99 ani in apartament cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  50% gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 12-13.99 ani in apartament cu 2 adulti: 10 €/noapte (cu pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • 1-2 copii intre 0- 2,99 ani in camera cu 1 adult -  tarif de camera single si copii au 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby-cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 • 1-2 copii intre 3 - 13, 99 ani in camera cu 1 adult - tarif de camera single si fiecare copil are 100% gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 3-lea adult peste 14 ani, in camera dubla/apartament 1 dormitor - plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar) si contravaloarea meselor;
 • al 5-lea adult peste 14 ani, doar in apartamentul cu 2 dormitoare- plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar)  si contravaloarea meselor.
 • pat suplimentar copii (0- 13.99 ani) - 10 €/noapte
 • pat suplimentar adulti (peste 14 ani) - 15 €/noapte

CAPACITATE MAXIMA DE ACOMODARE PE TIP DE CAMERA:

 • Camera dubla - 2 adulti + 1 copil intre 0-13.99 ani sau 3 adulti;
 • Apartament 1 dormitor - 2 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 3 adulti +1 copil intre 0- 13.99 ani;
 • Apartament 2 dormitoare - 4 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 5 adulti.

Tarifele pachetelor turistice nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Valoarea acesteia este de 5 lei de persoana pe zi, 15 lei de persoana pe saptamana sau 30 lei de persoana pe an. Permisele de acces în rezervatie pot fi achizitionate de la receptia Resortului Green Village, de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) sau de la centrele de informare turistica. Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici sau urmasii eroilor martiri si ranitii din revolutia din decembrie 1989.

Pentru cazare in camere duble in regim de SINGLE, tariful se diminueaza cu: 10 euro/noapte - contravaloarea micului dejun.

Rezervarile se pot efectua doar la plata unui avans de minim 50% din valoarea pachetului, cu exceptia cazarilor in perioada festivalului Anonimul, pentru care rezervarea se poate efectua doar la plata integrala a serviciilor. Plata se face doar in lei, la cursul intern stabilit de complex (orientativ cursul BNR+2%). Rezervarile pentru perioada festivalului Anonimul pot fi anulate fara penalizari doar cu minim 30 zile inainte de inceperea sejurului, pentru celelalte perioada perioada minima fiind de 20 zile.

Salveaza acesta oferta.   Oferta de cazare la complexul Green Village**** din Delta Dunarii - toamna pentru cazare in perioada : (10.09.2017 - 14.01.2018)

Tarife in euro/cam/zi

MIC DEJUN inclus

10.09 - 07.10 08.10 - 14.01.2018

Sejururi 1 - 2  nopti week-end

Sejur minim 3 nopti

Sejururi 1 - 2  nopti week-end

Sejur minim 3 nopti
Camera dubla, 2 pers, PELICANUL 90 80 60 50
Camera dubla, 2 pers, STARCUL ALB 80 70 50 40
Camera dubla, 2 pers, EGRETA 80 70 50 40
Apartament un dormitor, 2 pers, PELICANUL SI LEBADA 110 90 80 60
Apartament un dormitor, 2 pers, STARCUL ALB 100 80 70 50
Apartament 2 dormitoare, 4 pers, STARCUL ALB 170 150 145 125

Tarifele includ: mic dejun, accesul la Entertainment Center - cinema intern/extern, biliard, tenis de masa, table, sah, remi, darts, carti de joc, biblioteca de vacanta, Lotus Spa - sauna uscata, jacuzzi exterior, piscina exterioara, salon de masaj si Kids Club - cort special amenajat pentru joaca, masute si scaune din lemn, tablita cu creta; ansamblu de tobogan si leagan, piscina cu apa pentru copii, diverse jucarii de exterior. 

Conditii de alimentatie: Micul dejun - 10 €/persoana/zi, inclus in tariful de cazare; Pranz - 16 €/persoana/zi; Cina - 17 €/persoana/zi; Pranzul si cina includ doar apa plata, restul bauturilor se vor comanda a la carte; Pranz/cina pot fi servite in sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru minim 30 persoane); Meniurile speciale (Halal, Kosher) sunt la cerere si confirmate in prealabil de Prestator. 

Conditii copii si adulti:

 • 1 copil intre 0 - 2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar); 
 • 1 copil intre 3 -11.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  100% gratuitate la mese; 
 • 1 copil intre 12 -13.99 ani in camera cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 0-2.99 ani in camera cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby – cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 •  al 2-lea copil intre 3-11.99 ani in apartament cu 2 adulti: 100 % gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si  50% gratuitate la mese; 
 • al 2-lea copil intre 12-13.99 ani in apartament cu 2 adulti: 10 €/noapte (cu pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • 1-2 copii intre 0- 2,99 ani in camera cu 1 adult -  tarif de camera single si copii au 100% gratuitate la cazare si 100% gratuitate la mese (patut/baby-cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
 • 1-2 copii intre 3 - 13, 99 ani in camera cu 1 adult - tarif de camera single si fiecare copil are 100% gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si 50 % gratuitate la mese; 
 • al 3-lea adult peste 14 ani, in camera dubla/apartament 1 dormitor - plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar) si contravaloarea meselor;
 • al 5-lea adult peste 14 ani, doar in apartamentul cu 2 dormitoare- plateste 15 €/noapte (cu pat suplimentar)  si contravaloarea meselor.
 • pat suplimentar copii (0- 13.99 ani) - 10 €/noapte
 • pat suplimentar adulti (peste 14 ani) - 15 €/noapte

CAPACITATE MAXIMA DE ACOMODARE PE TIP DE CAMERA:

 • Camera dubla - 2 adulti + 1 copil intre 0-13.99 ani sau 3 adulti;
 • Apartament 1 dormitor - 2 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 3 adulti +1 copil intre 0- 13.99 ani;
 • Apartament 2 dormitoare - 4 adulti + 2 copii intre 0-13.99 ani sau 5 adulti.

Tarifele pachetelor turistice nu includ taxa de acces in Delta Dunarii. Valoarea acesteia este de 5 lei de persoana pe zi, 15 lei de persoana pe saptamana sau 30 lei de persoana pe an. Permisele de acces în rezervatie pot fi achizitionate de la receptia Resortului Green Village, de la sediul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (A.R.B.D.D.) sau de la centrele de informare turistica. Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici sau urmasii eroilor martiri si ranitii din revolutia din decembrie 1989.

Pentru cazare in camere duble in regim de SINGLE, tariful se diminueaza cu: 10 euro/noapte - contravaloarea micului dejun.
Plata se face doar in lei, la cursul intern stabilit de complex (orientativ cursul BNR+2%)
Salveaza acesta oferta.  
Salveaza toate ofertele hotelului Complex Green Village Resort

Alte Oferte si Informatii Litoral 2017


Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2017

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja > 1,5 km , restaurant, sala conferinte, Internet, aer conditionat, parcare
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv .

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2017 !