Vila Wolf Vila 2 stele

Pozitia GPS: 43.855891, 28.599612

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.

Camera dubla etaj
Camera dubla etaj
Camera dubla etaj - cu terasa (baie)
Camera dubla parter - cu terasa
Camera dubla parter - cu terasa
Camera dubla parter - cu terasa (baie)
Terasa - camera dubla parter
Camera dubla parter - fara terasa
Camera dubla parter - fara terasa (baie).
Camera dubla parter - fara terasa

Localizarea unitatii de cazare

  Vila Wolf se afla intr-o zona plina de vegetatie, in interiorul fostlui Sat de Vacanta Zodiac. Accesul se face pe aleea dintre Hotel Scoica si Camping Zodiac, urmand indicatoarele ,ampasate din loc in loc.  

Se afla la circa 700 m de plaja din Jupiter, cca 800 m de plaja din Neptun.Pozitia retrasa si distanta de plaja pot fi considerate avantaje de catre cei care pun pe primul loc linistea si intimitatea concediului lor.

 

Descrierea unitatii de cazare

 Vila Wolf este una din cele mai atractive oferte de cazare de pe litoralul romanesc. Vila este o constructie noua (2001) care asigura un confort bun de cazare la preturi foarte convenabile avand astfel un excelent raport intre pret si confort.  Este recomandata fie pentru turisti care doresc un confort bun la tarife mici , fie pentru cei care cauta liniste ,discretie si intimitate , fie pentru fmilii cu copii mici . Serviciile de masa se asigura  in regim de ,,Meniu la alegere '' pentru toate mesele ,in restaurantul propriu , si la tarife mai mult decat rezonabile .

 

Conditii de cazare

  24 camere duble dispuse la parter si la etajul 1

 • 12 camere duble parter - camere cu suprafata mai mica, avand grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, geam termopan cu plasa si iesire directa pe terasa, masa, umbrela de soare si scaune pe terasa comuna.

 • 12 camere duble etaj - grup sanitar propriu, TV cablu, frigider, geam termopan cu plasa, balcon (comun la 2 camere)

  

Servicii si Facilitati Hotel

 • restaurant situat la etajul 2 (finisat in 2006) oferind ambianta deoasebita

 • terasa in aer liber, la etajul 2 al cladirii

 • gratar de caramida (comun)

 • centrala termica

 • parcare gratuita

    Nu se accepta animale de companie.


Alte Oferte si Informatii Litoral 2019

 


 

IMPORTANT PENTRU CEI CARE AU TICHETELE DE VACANTA - PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE : 

*

 


Daca ati primit TICHETE DE VACANTA SAU CARDURI DE VACANTA aveti 2 OPTIUNI pentru a le utiliza: 

1. REZERVARE PRIN AGENTIE DE TURISM ( in acest caz agentia noastra EST TURISM - WWW.PLAJA.RO)  si puteti alege ORICE UNITATE DE CAZARE  la care exista oferte valabile pe site-ul nostru indiferent daca aceste unitati accepta sau nu plata cu tichete de vacanta deoarece decontarea tichetelor ( transformarea lor in bani reali ) se face de catre Plaja.ro ( Agentia Est Turism ) si NU de catre hotelier.  Deci nu este necesar ca unitatile de cazare sa accepte tichete de vacanta deoarece plata cazarii dvs se face de catre agentia de turism catre hotel cu bani reali.  

 

2. REZERVARE DIRECT LA RECEPTIA UNITATII DE CAZARE - faceti rezervarea direct la receptie fara a utiliza serviciile ( intermedierea ) unei agentii de turism . In acest caz si NUMAI IN ACEST CAZ atunci este OBLIGATORIU sa verificati daca unitatea de cazare aleasa primeste tichetele de vacanta pe care le aveti . 

 
     

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja 400 - 700 m , restaurant,
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !