Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Varos


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

 Complexul hotelier Varos Village Traditional **** este situat in micuta localitate Varos, in apropiere de aeroportul international din Lemnos, la o distanta de circa 2 km. de plaje. De la hotel se poate ajunge cu usurinta la cateva plaje din Lemnos (datorita pozitionarii sale). Puteti face plaja la: Kotsinas Beach, Fanaraki, Chavouli, Keros, Gomati si chiar la dunele de nisip.

Varos

 Varos este un sat tradional mic situat in centru-nord al Insulei Lemnos. Varos a fost un sat abandonat pana in urma cu cativa  ani, când pe partea de sus a dealului de langa sat, a fost construit complexul de 5 stele Varos Village. Acest hotel a cumparat mai multe case din sat care au fost complet renovate în apartamente de lux, care fac parte din conceptul de vacanta "Varos Village Traditional ".

 
În sat exista un bar cu terasa, o cafenea si doua magazine. Alte taverne bune unde se poate manca sunt la o distanta de trei kilometri,  in portul Kotsinas. Avantajul satului Varos si a locatiei complexului hotelier este situat central in Insula , permitand ca in termen de circa 30-40  de minute sa se poata accesa cu masina orice colt al insulei .