Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tsilivi


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Piscina interioara, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Lesante***** este situat la 100 de metri de plaja si la 500 de metri de centrul statiunii Tsilivi, in insula Zakynthos. Orasul Zakynthos se afla la 6 kilometri, portul insulei se afla la 6 kilometri iar aeroportul se afla la 9 kilometri de hotel.

Lesante este un hotel nou construit de 5 stele, fiind printre cele mai bune unitati de cazare din insula Zakynthos. Facilitatile deosebite, personalul prietenos si dedicat, serviciile impecabile si arhitectura moderna si luxoasa fac din acest hotel locatia potrivita pentru petrecerea vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Complexul St. John Villas & Spa***** este situat in statiunea Tsilivi, la 1.9 kilometri de plaja, la 700 de metri de centrul statiunii, 6 kilometri de orasul Zakynthos si 10 kilometri de aeroport.

Complexul St. John Villas & Spa ofera conditii de cazare si facilitati deosebite, vedere panoramica spre marea Ionica si spre vaile, muntii si plajele nisipoase ale insulei Zakynthos. Complexul este recomandat persoanelor in cautare de liniste si relaxare.

Fiecare vila este mobilata elegant si are propria intrare, parcare privata, gradina si piscina. De asemenea vilele au aer conditionat, bucatarie complet utilata, grup sanitar propriu cu feon, gratar in curte, prosoape de baie si de fata, prosoape pentru piscina si menajera (7 zile pe saptamana).


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii

Hotelul Caravel**** este situat la iesirea din statiuna Tsilivi, pe plaja.

Orasul Zakynthos se afla la 6 kilometri.

Hotelul Caravel**** din Tsilivi, insula Zakynthos a fost complet renovat in 2008 si reprezinta locatia ideala de relaxare si petrecere a vacantei pentru familii, cupluri si grupuri de turisti.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Filoxenia**** este situat in statiunea Tsilivi, la 1.6 kilometri de plaja si la 4 kilometri de centrul statiunii.

Hotelul Filoxenia**** este amplasat intr-un cadru natural minunat, unde muntele intalneste marea, iar ospitalitatea este la ea acasa, oferind oaspetilor sai vacante minunate la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii

Hotelul Louis Plagos Beach**** este situat la 100 de metri de plaja, la 2 kilometri de statiunea Tsilivi/Planos si la 7 kilometri de orasul Zakynthos.

Hotelul Louis Plagos Beach**** este locul ideal in care poti descoperi frumusetile naturale ale Greciei, cum ar fi viata marina, apele limpezi si plajele insorite ale marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina copii

Hotelul Plaza Pallas*** este situat pe coasta de est a insulei Zakynthos, in centrul statiunii Tsilivi, la 400 de metri de plaja, la 200 de metri de statia de autobuz, la 4 kilometri de orasul Zakynthos si la 5 kilometri de aeroport.

Hotelul Plaza Pallas*** este ideal atat pentru persoanele care doresc o vacanta activa si care sunt interesati de sporturile nautice si de plimbari cat si persoanelor in cautare de o vacanta relaxanta, la piscina.