Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Trypiti


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Restaurant, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness, Teren Tenis

Hotelul Blue Dream Palace**** este situat in Trypiti, la 2 kilometri distanta de Limenaria, cea de-a doua localitate a insulei Thassos. Hotelul se afla pe malul marii, la 10 metri de plaja.

Hotelul Blue Dream Palace**** din Trypiti dispune de facilitati moderne si conditii foarte bune de cazare, pentru a asigura turistilor o vacanta de vis la malul marii Egee.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina exterioara, Restaurant, Loc de joaca pentru copii, Teren Tenis

Hotel Zoe**** este situat langa orasul Limenaria, pe coasta sud-vestica a Insulei Thassos, la 200 de metri de plaja Trypiti. Hotelul se afla la 3 kilometri de orasul Limenaria si la 20 de kilometri de portul Prinos.

Statia de autobuz se afla langa hotel.

Hotel Zoe****  ( fostul Trypiti Hotel & Suites renovat integral in 2018 si reclasificat la 4 stele)  este situat intr-o zona verde si restrasa, din Trypiti, insula Thassos si ofera liniste si relaxare , confornt si calitate la o distanta de plata foarte mica.