Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tanzania


16 - unitati de cazare

9 - statiuni , 9 - unitati de 5 stele , 5 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Tanzania

Tanzania este o tara in estul Africii, marginita in partea de est de Oceanul Indian. Are o suprafata de 945.087 km patrati, fiind ca suprafata de 4 ori mai mare decat Romania. Relieful Tanzaniei este muntos in nord-est, acolo unde este situat Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt varf din Africa. La nord si vest se gasesc Marile Lacuri, Lacul Victoria (cel mai mare lac din Africa) si Lacul Tanganyka (cel mai adanc lac din Africa). Centrul Tanzaniei este format dintr-un platou cu campii si teren arabil. Tanzania este situata la sud de Ecuator, pe coasta Oceanului Indian. Marea zona din interior este dominata de platouri extinse, situate la o altitudine medie de 1500 metri, care coboara gradual spre coasta.

Tanzania este impartita in 26 de regiuni. Comunitatea crestina formeaza 62% din populatia Tanzaniei, musulmanii reprezentand si ei un procent de peste 30% din populatie.

Tanzania este in mod cert una dintre cele mai uluitoare tari din Africa. Aici gasesti o varietate mare de peisaje, istorie, oameni, viata salbatica toate concentrate pe teritoriul unui singur stat. Plajele exotice ale Tanzaniei, incluzand aici si tarmurile cu nisipuri albe din Zanzibar, ofera atat relaxare, cat si aventura oferita de safariul din savana. Turismul s-a dezvoltat in ultimii ani devenind o importanta industrie a tarii.

Capitala Tanzaniei este Dodoma.

Limbi Oficiale: Limba Swahili, Engleza