Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Super Early Booking Litoral Bulgaria 2020

Super Early Booking  Plaja.ro - 5 % reducere suplimentara pentru rezervarile efectuate pana in 31.03.2020

 

Primesti 5 % discount suplimentar la orice oferta pentru Bulgaria 2020 in urmatoarele conditii : 

  • Rezervi un sejur pentru perioada de cazare intre 05.05-30.09 de min. 3 nopti .  
  • Achiti doar un avans de min 30 % in 7 zile dupa confirmarea rezervarii ( dar nu mai tarziu de 31.03)  iar diferenta de plata se va face conform cu conditiile oficiale ale ofertei de Early Booking  a hotelului. 
  • Reducerea suplimentara Super Early Booking se calculeaza consecutiv : din tarifele de baza ale hotelului se scad mai intai reducerea Early Booking , oferta Zile Gratuite daca e cazul si alte oferte speciale aplicabile , taxele de statiune si apoi la final se scade inca 5 %.
  • Super Early Booking este deja calculata in tarife afisate si se evidentiata pe site:  fie prin afisarea celor 2 tarife (cel taiat care este doar EB hotel si cel final cu extrareducerea de 5 % )  fie la unele hoteluri apare doar un singur tarif care este final si include extrareducerea. In mod exceptional la cateva hoteluri extrareducerea se aplica la dupa pasul REZERVA in pagina de inregistrare a rezervarii.
  • Reducerea Super Early Booking continuta in tarifele afisate pe site nu este aplicata la taxele de statiune.
  • Taxele de statiune sunt incluse in tarifele finale afisate si ele au in general, aproximativ, valoarea de 1 euro/pers/zi pentru toate statiunile mai putin la unitatile din Albena unde au valoarea de 2,5 euro /pers/zi.
  • Agentia Est Turism - Plaja.ro isi rezerva dreptul de a inceta oricand acesta promotie fara notificare prealabila. Promotia va fi considerata incheiata in momentul in care nu mai apar pe site-ul www.plaja.ro nici bannerul promotiei si nici rezultatele cautarii nu apare numele promotiei. Rezervarile efectuate pana la acel moment vor ramane valabile la tarifele rezervate conform promotiei .
  • Toate tarifele si oferte afisate sunt limitate la disponibilul hotelului sau al furnizorilor parteneri .

 

Modul de calcul al tarifului final afisat pe site este urmatorul :

Tarif standard Hotel - Early Booking Hotel si alte oferte speciale- Taxe statiune - 5 %  Super EB = Tariful final de vanzare afisat pe site. 

 

Ilustratie grafica privind modul de afisare a tarifelor pe site si reducerii suplimentare  : 

Super Eb modalitate calcul

 

 

EST TURISM 2020 - www.plaja.ro