Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Sulina


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Fitness

Hotel Delta Palace*** este situat in orasul Sulina, pe malul Dunarii, pe faleza orasului, pe malul drept al Dunarii.

Hotel Delta Palace*** din Sulina este o unitate de cazare mai speciala. Vom incepe prin a spune ca acesta este un loc foarte bun pentru organizarea unor escapade in Delta Dunarii, pentru excursiile de o zi in Delta (exista multiple variante), dar si pentru petrecerea unui week-end in zona. Hotelul ofera conditii bune de cazare persoanelor care doresc sa descopere frumusetile Deltei, dar care doresc sa se bucure si de o baie in Marea Neagra. Odata ajunsi la hotel va puteti deplasa fiecare zi in zone diferite din jurul orasului Sulina, puteti ajunge la Mare (circa 3,5 km. distanta) zona fiind extrem de interesanta, sau pur si simplu va puteti relaxa in aceast hotel, departe de viata agitata si zgomotoasa a oraselor mari. Orasul Sulina se bucura de un aer aparte si poate deveni un pol al atractiei turistice nationale, de restaurante cu bucatarie specifica zonei, de parcuri si vegetatie caracteristice zonei Deltei Dunarii si nu in ultimul timp de multiple zile insorite.

 


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Casa Sibiana se afla in localitatea Sulina, in extremitatea estica a acesteea, la circa 1,5 km. de plaja de la malul Marii Negre, fiind una din cele mai apropiate unitati de cazare de plaja.

Casa Sibiana s-a bucurat de renovari si modernizari constante, oferind cazare in camere placute si confortabile. Restaurantul unitatii de cazare este punctul sau forte, oferind o varietate mare de bucate din peste si preparate specifice zonei Deltei Dunarii.

Sulina

Sulina este un oras si un port liber in judetul TulceaDobrogea, la extremitatea estica a Romaniei, in Delta Dunarii, in punctul de varsare al bratului Sulina in Marea Neagra.

Intrand pe canalul Sulina si apropiindu-te de gura bratului, se vede un oras ce pare nesfarsit. Acest placut oras este Sulina (al 5-lea oras al judetului Tulcea), situat in Delta Dunarii, pe ambele maluri ale Canalului Sulina (unul din cele trei brate de varsare ale Dunarii, la o distanta de aproximativ 1 km de litoralul Marii Negre).

Are o populatie de 3.663 de locuitori. Sulina nu este legata direct de reteaua de drumuri din Romania si poate fi atinsa numai pe calea apei, fie pe Dunare, fie pe Marea Neagra.

Sulina este orasul din Romania situat la cea mai mica altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului marii. Orasul se intinde de-a lungul Dunarii, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept.

Aici se gaseste un cimitir maritim, unic in tara si chiar in Europa.

Un alt obiectiv turistic este Farul din Sulina, care dateaza din 1802.

Sulina mai are si cativa kilometri de plaja la Marea Neagra, insa aceasta nu atrage un numar mare de turisti. Plaja, in mare parte nu este amenajata, ceea ce ii ofera un aspect virgin. Plaja este cea mai lata portiune de acest fel de pe litoralul Marii Negre si are o granulatie asemanatoare cu cea din Mamaia. Este o alternativa la statiunea Vama Veche.