Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sivota


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sivota Diamond Spa Resort***** este situat la 300 de metri de apele marii Ionice si de plaja Karvouno.

Combinand stilul traditional arhitectural grecesc cu tehnici noi, hotelul Sivota Diamond Spa Resort***** din Sivota este construit cu bun gust, folosindu-se piatra si lemn, pentru a crea ceva unic si spectaculos. Hotelul ofera oaspetilor sai conditii deosebite de cazare si relaxare, intr-un mediu ambiant perfect.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Across Aqua Oliva Resort**** este situat langa plaja Agia Paraskevi - Sivota, intr-o zona verde, cu vedere catre insula Agia Paraskevi, la 70 m de plaja. Cel mai apropiat aeroport de afla la 39 km - Ioannis Kapodistrias din Insula Corfu.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Sivota se afla in Sivota, Ionian Coast. Hotel Sivota se caracterizeaza printr-o atmosfera familiala, un mediu primitor si un interes de a oferi cele mai bune servicii.

Sivota

SIVOTA

Sivota este un sat pescaresc pitoresc, inconjurat de paduri de pini, maslini si chiparosi. Satul este situat pe coasta vestica a Greciei, cu iesire la marea Ionica, in zona Thesprotia, districtul Epirus. La 24 de kilometric se afla orasul port Igoumenitsa, de unde pleaca feriboturile spre insula Corfu.

Frumusetile naturale ale Sivotei ii atrag atat pe turistii greci cat si pe turistii straini. In aceasta zona exista o multitudine de cafenele si magazine. Sivota este inzestrat natural cu frumuseti de neuitat, datorita plajelor racoroase si a insulitelor inverzite la intrarea in golfuri. Turistii aflati in Sivota pot vizita, de asemenea alte cateva sate pescaresti pitoresti, cum ar fi:  Faskomilia, Argyrotopos si Polyneri.

 

EPIR

  

Epir este zona geografica si istorica din sud – estul Europei, actualmente impartita intre nord-vestul Grecia si sudul Albaniei (prefecturile Gjirokastër, Vlorë, Berat, and Korçë). Numele de Epir vine din greaca (epeiros) si inseamna “continent”. Zona Greaca a Epirului este muntoasa. In estul Epirului se afla Macedonia si Tesalia. Relieful creste in altitudine pe masura ce se indeparteaza de zona de coasta, atingand maximul in zona muntelui Smolikas, la 2637metri. Alte varfuri importante din Epir: , Tymfi (2496 metri, in muntele Gamila), Lygkos (2249m), in vestul si estul muntelui Smolikas, respectiv, Gramos (2523 metri) in the nord-est, Tzoumerka (2356 m) in sud-est, Tomaros (1976 metri) in the sud-vest, Mitsikeli langa Ioannina (1810 metri), Mourgana (1806 metri) si Nemercke/Aeoropos (2485 de metri), la granita dintre Grecia si Albania, si Llogara (2000 metri), langa Himara in Albania. In partea de vest, vanturile dinspre marea Ionica fac din aceasta regiune, cea mai ploiasa zona a Greciei. Cel mai important rau ce curge in zona Epirusului este Vjose, care curge din nord-vest. Clima zonei Epir este in principal alpina in zona continentala si mediteraneana de-a lungul coastei marii Ionice.

 

 

 

GRECIA

 

            Grecia (Republica Elena) ocupa un teritoriu de circa 131.957 kmp, avand o populatie de peste 10 mil. locuitori. Grecia este situata in zona sudica a peninulei Balcanice si este cunoscuta ca tara lui Poseidon (zeul marii) si a lui Apollo (zeul soarelui). Grecia este o tara completa, o tara a carei frumuseti nu-ti ajunge o viata sa le descoperi; o tara care te va surprinde atat ca peisaje, plaje salbatice sau stanci abrupte, cat si ca bogatie culturala si, mai ales, arhitecturala.

            Litoralul Grecesc se poate spune ca este aproape inepuizabil, din punct de vedere turistic. Tara ofera peisaje minunate ale unor faleze ce pica in mare, munti acoperiti de paduri dese, plaje insorite care pot lua toate culorile si nuantele posibile (deinde de componenta solului zonei). Iar culoarea si frumusetea Marii Mediterane este coplesitoare. Tarmul Greciei este foarte dantelat, avand numeroase golfuri si peninsule, oferind conditii perfecte de concedii in aproape toate din cele peste 2.000 insule ale tarii, imprastiate in Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica