Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Santa Susanna


7 - unitati de cazare

6 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Santa Susanna

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Caprici**** din Santa Susanna se bucura de o asezare unica, pe malul marii, si este potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cei care vor sa se bucure de Marea Mediterana, aproape de centrele comerciale din Santa Susanna si Malgrat de Mar. A fost renovbat in anul 2019.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Caprici Verd****, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Hotelul Caprici Verd****, situat la 100 m de plaja din Santa Susanna si fiind renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator, este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Florida Park**** este situat in statiunea Santa Susanna, la numai 150 m fata de plaja.

  Hotelul Florida Park****, situat la 150 m fata de plaja in statiunea Santa Susanna, ofera clientilor sai posibilitati variate de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), centru Spa, teren de tenis, ping-pong, animatie.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente Odissea Park*** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna, la 2 minute de gara (500 m pana la gara), in apropierea zonei comerciale cu magazine, restaurante si baruri.

 Odissea Park*** este un complex nou de apartamente (inaugurat in 2008), situat pe maulul marii in statiunea Santa Susanna; este ideal pentru familiile cu copii sau pentru grupurile de prieteni. Sistem self – catering.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sirius**** este situat la 150 m de plaja din Santa Susanna, in apropiere de zona comerciala si de centrul statiunii.

Hotelul Sirius**** este o varianta foarte buna de cazare in Santa Susanna, punand la dispozitia clientilor sai dotari si decoratiuni moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tahiti Playa**** este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susanna (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Hotelul Tahiti Playa****, situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in statiunea Santa Susanna, are acces direct la plaja si ofera clientilor sai, atat adultilor cat si celor mici, o gama variata de servicii si activitati recreationale.


FACILITATI: Aqua Park

 

Hotelul Indalo Park*** este situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, unde se poate ajunge cu usurinta dinspre Barcelona sau Girona atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Indalo Park***, situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.

Aqua Park

Santa Susanna

Plaja extinsa, cu toate dotarile, Parcul Natural Montnegre, impreuna cu un centru de vacanta modern cu hoteluri, campinguri, case de vacanta, transforma zona intr-una dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantelor. Linistea statiunii Santa Susanna (Costa Maresme, Spania), pasajele sale maritime si pietele invita calatorul la lungi plimbari, dar si la diferite activitati culturale si sportive, intre care se evidenatiaza Programul de Turism Familial. Accesul usor catre Barcelona pe autostrada si cale ferata reprezinta un real avantaj pentru turistii care vor sa viziteze metropola spaniola cu atractiile sale.

Santa Susanna este o statiune foarte potrivita si pentru familiile cu copii deoarece ofera o multime de posibilitati de distractie pentru acestia : spectacole in aer liber pentru copii, baby-sitteri care vorbesc mai multe limbi straine, zone special destinate copiilor in restaurante, supraveghetori in zonele de joaca, bratari de identifica pentru copii, semnalizarea pericolelor, disponibiliatati de scaune adaptate copiilor mici, cluburi infantile pe plaja.

  

Harta:


View Santa Susanna in a larger map

Santa Susanna se bucura de o asezare privilegiata, la numai 45 de minute distanta de Barcelona. 

Plaje - Santa Susanna

 

Plajele statiunii Santa Susanna se intind pe mai mult de 2 km si sunt din nisip auriu mediu.