Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sani Resort


6 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Porto Sani***** se afla situat langa plaja, in statiunea Sani Resort.

Hotelul Porto Sani***** din statiunea Sani reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei ce cauta confort si liniste, dar si posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, sau a sporturilor in aer liber, precum tenisul sau mountain biking.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Sani Asterias Suites 5* se afla situat in imediata apropiere a plajei, in statiunea Sani Resort.

Complexul Sani Asterias Suites 5* din statiunea Sani este proiectat special pentru o vacanta memorabila la malul marii Egee, atat pentru cei ce cauta confort si liniste cat si pentru cei ce cauta adrenalina, datorita posibilitatii de practicare a sporturilor nautice sau a sporturilor in aer liber, precum tenisul sau mountain bike-ul.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sani Beach 5* se afla situat chiar langa plaja, in statiunea Sani Resort.

Hotelul Sani Beach 5* din statiunea Sani Resort reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei ce cauta confort si liniste, dar si posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, sau a sporturilor in aer liber, precum tenisul sau mountain bike-ul.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Sani Club***** se afla situat chiar langa plaja, in statiunea Sani Resort.

Hotelul Sani Club***** din statiunea Sani reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei ce cauta confort si liniste, in special pentru famiile cu copii, hotelul avand in dotare piscina cu sectiune speciala pentru copii, cresa, miniclub si club pentru adolescenti.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Polyastron Place**** este situat in Sani Beach, Halkidiki Kassandra, la aproximativ 1.2 km de plaja. 

Este singurul hotel din Halkidiki care functioneaza numai cu produse 100% naturale (probiotice), fiind premiat cu Green Key.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Simanto Beach**** este situat in statiunea Sani, in apropierea plajei.

Pentru cei care cauta servicii ireprosabile, peisaje deosebite si distractie non-stop, hotelul Simantro Beach**** din statiunea Sani reprezinta o varianta deosebita de cazare.

Sani Resort

Statiunea Sani este celebra pentru plaja sa, care este plasata in partea de nord-vest a peninsulei Kassandra, la 10 km departare de satul Nea Fokea. Sani este  o plaja de nisip ce a fost distinsa cu premiul Blue Flag pentru curatenia sa. Exista, de asemenea, o linie de pini de-a lungul coastei. Plaja Sani are unele specii rare de flora si fauna.Sani este o statiune organizata, cu multe tipuri de facilitati, ce pot fi usor accesate. Festivalurile ce au loc pe acesta plaja sunt frecvente in special in timpul verii, de Ziua Mediului, atunci cand sunt organizate seminarii de informare a cetatenilor asupra importantei pastrarii plajelor curate.