Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Prinos


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele 2 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Ilio Mare***** este situat in insula Thassos, chiar pe malul marii. Hotelul se afla la 1, 5 kilometri de portul Prinos, care este punct de transfer cu feribotul din orasul Kavala. 

Hotelul Ilio Mare***** din Prinos este situat pe plaja, oferind facilitati si conditii ideale pentru o vacanta de vis la malul marii Egee. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Inspira Boutique*** este situat in Skala Prinos la 20 m de plaja si apele azurii. Se afla la 5 minute de mers de centrul localitatii Skala Prinos si 15 km de orasul Thassos.

Hotelul Inspira Boutique este o oaza destinata adultilor (16+), fiind creat special pentru a oferi un cadru linistit, privat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Kazaviti 3* este situat in zona Dasylio, la aproximativ 80 de metri de plaja si la 1 kilometru de Skala Prinos.

Situat intr-o zona linistita, intr-o padure de pini, hotelul Kazaviti 3* din Skala Prinos, insula Thassos, ofera liniste si relaxare, pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Chatziandreou** se afla in Insula Thassos, la 300 de metri de satul Prinos si 500 m de plaja. Hotelul este situat in imediata apropiere a tavernelor, restaurantelor si magazinelor. Portul Prinos se afla la doar 800 de metri, iar principalul port al insulei este la 16 kilometri.

Un minimarket se afla 500 de metri. Statia de autobuz se afla langa hotel. 

Situat intr-o livada de maslini, intr-o zona linistita a insulei Thassos, hotelul Chatziandreou 2* din Prinos ofera tot confortul pentru petrecerea unei vacante relaxante impreuna cu prietenii ori familia.