Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Potidea


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Istion Club***** este situat in statiunea Potidea,la intrarea pe bratul Kassandra, in peninsula Halkidiki. Hotelul se afla chiar langa plaja cu nisip si apa cristalina a marii Egee. Orasul Salonic se afla la 60 de kilometri.

Complexul Istion Club***** din statiunea Potidea este un hotel nou construit, oferind lux si relaxare la malul marii Egee. Hotelul are un design modern si ofera servicii complete, de calitate si camere confortabile.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Pomegranate Wellness & SPA***** este situat la 50 de metri de plaja, in statiunea Potidea, in peninsula Halkidiki, pe bratul Kassandra. Acesta se afla chiar langa plaja, oferind o priveliste minunata asupra marii si a dealurilor inverzite.

Hotelul Pomegranate Wellness & SPA Hotel 5* (fostul hotel Portes Palace) a fost renovat integral in 2013 si reclasificat la 5*.  Hotelul ofera o gama larga de servicii ce satisfac si cele mai exigente dorinte, atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri sau prieteni. Atmosfera extraordinara, luxul si confortul prezente in fiecare loc, ofera o vacanta magica la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness

Hotelul Portes Beach**** este situat la 50 de metri de plaja, in statiunea Potidea, in nordul bratului Kassandra, din peninsula Halkidiki.

Orasul Salonic se afla la aproximativ 60 de kilometri.

Hotelul Portes Beach**** din Potidea ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite, pentru petrecerea unei vacante relaxante, impreuna cu familia ori prietenii.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

 Hotelul Potidea Palace 4*+ este situat chiar langa plaja. Acesta se afla la 1 kilometru de localitatea Potidea si 5 kilometri de orasul Nea Moudania.

Renovat integral in 2011, hotelul Potidea Palace 4*+ din Potidea, peninsula Halkidiki, reprezinta destinatia ideala pentru o vacanta luxoasa si relaxanta, la malul marii Egee, impreuna cu familia sau prietenii.

Potidea

Nea Potidea este un sat ce a fost fondat de refugiatii din Asia Mica dupa 1922. Satul atrage o multime de turisti datorita plajelor sale uimitoare si curate si a siturilor sale arheologice. La sud de Nea Potidea vizitatorii vor intalni satul pescaresc Nea Fokea. Printre cele mai interesante locuri de vizitat se numara Turnul Cetatii Bizantine din Nea Fokea, construit in 1407 in onoarea apostolul Pavel si vechiul monument funerar dedicat Sfantului Pavel, care a fost folosit ca biserica in perioada bizantina. In Nea Potidea vizitatorii vor gasi toate facilitatile turistice necesare petrecerii  unei vacante minunate, cum ar fi restaurante, hoteluri de lux, locuri de camping si de divertisment.