Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Platanias


6 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Minoa Palace Resort Spa***** este localizat la 24 km de Aeroportul International din Chania si la 12 km de pitorescul oras Chania, aproape de plaja.

Hotelul Minoa Palace Resort Spa***** situat pe plaja din Platanias, pune la dispozitia turistilor sai privelisti incantatoare asupra zonelor rurale si asupra Muntilor Albi, precum si vederi panoramice spre plaja cu nisip auriu a statiunii Platanias incununata de albastrul safir al Marii Egee. In  anul 2008 a fost construita o extensie ce ofera turistilor sai un acces direct la plaja cu nisip prin intermediul unui pod.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Porto Platanias Beach Resort***** este localizat la 20 km distanta de Aeroportul din Chania si la 9 km de centrul orasului Chania, la 20 m de plaja.

Hotelul Porto Platanias Beach Resort***** situat in localitatea Platanias, intr-o zona idilica, linistita, cu un peisaj luxuriant si oferind o vedere spectaculoasa la Marea Cretei si insula Agii Theodori (Thodorou), Porto Platanias Beach Resort & Spa combina toate facilitatile unui complex hotelier de cinci stele, construit in 2001, fiind renovat in 2015.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Geraniotis Beach**** este localizat la 30 km de aeroportul din Chania, pe plaja premiata cu Blue Flag.

Hotelul Geraniotis Beach**** situat in Platanias, a fost renovat recent si este recomandat in special familiilor cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Nefeli**** este localizat la 70 km de aeroportul din Chania si la 5.5 km distanta de orasul Rethymno, la 5 minute de plaja din Platanes.

Hotelul Nefeli**** situat in Platanes, in apropiere de restaurante, taverne, magazine si cluburi, a fost construit in 1985, fiind complet renovat in 2007 si in anul 2017.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Porto Platanias Village este situat in mica statiune Platanias, la 10 km de orasul Chania.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Indigo Mare este situat aproape de plaja, in statiunea Platanias, la 450 m de centrul acesteia. Aeroportul din Chania este situat la 30 minute de mers cu masina fata de hotel.

Platanias

Statiunea Platanias isi rasfata turistii cu numeroase activitati specifice sezonului estival. Platanias se bucura de o oferta variata de cazare, ce include de la hoteluri de lux la camere de inchiriat in regim privat. De-a lungul frumoasei sale plaje se afla o multime de taverne, magazine, baruri si cluburi care va vor tine ocupati intraga vacanta.