Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Pefkohori


26 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 7 - unitati de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele , 2 - unitati de 1 stea


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Alia Palace***** este situat la 500 de metri de centrul statiunii Pefkohori si la aproximativ 800 de metri de plaja.

Hotelul Alia Palace***** din Pefkohori are priveliste panoramica asupra golfului Kassandra si ofera servicii exceptionale pentru petrecerea unei vacante relaxante.  Este un hotel Adults Only , accepta numai persoane cu varsta peste 16 ani 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Atrium 4* este situat in statiunea Pefkohori, la aproximativ 800 de metri de mare.

Hotelul Atrium 4* din Pefkohori dispune de servicii de buna calitate si facilitati deosebite, oferind momente unice si vacante relaxante.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Epta Villas**** este amplasat in Pefkohori, oferind refugiul perfect pentru cei care cauta liniste si frumusete naturala. Aceasta locatie idilica este situata pe un deal luxuriant, cu vedere la apele azurii ale Marii Egee, oferind vederi panoramice uluitoare. Plaja din Glarokavos se intinde pe coasta de est a Kassandrei, la 9 km de vile. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Flegra Palace**** este situat in statiunea Pefkohori, pe bratul Kassandra, la 250 de metri de plaja si 500 de metri de centrul statiunii.

Hotelul Flegra Palace**** din Pefkohori a fost construit in 1987 si renovat integral in 2008, oferind conditii de cazare si facilitati deosebite turistilor sai de-a lungul timpului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Kassandra Village Resort este situat la aproximativ 450 de metri de plaja si 500 de metri de statiunea Pefkohori, intr-o zona linistita.

Complexul Kassandra Village Resort din Pefkohori este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort. Este locul potrivit pentru vacanta in familie sau cu prietenii.


Hotelul Agnes Deluxe*** din Pefkohori se afla la circa 90 m. de plaja, in zona nordica a localitatii Pefkohori, pe peninsula Kassandra din Grecia. Hotelul reprezinta o constructie moderna si dispune de facilitati de calitate, piscina exterioara si un frumos restaurant. Lungimea plajei din zona este de circa 2 km. si de-a lungul plajei exista sosea.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Anna Maria Paradise 3* este situat la intrarea in statiunea Pefkohori, la aproximativ 700 de metri de centru si la 150 de metri de plaja.

Statia de autobuz se afla la 50 de metri de hotel.

Statiunea Hanioti se afla la 4 kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 95 de kilometri.

Hotelul Anna Maria Paradise 3* din statiunea Pefkohori  ofera conditii bune de cazare si facilitati diversificate, pentru petrecerea unei vacante minunate in peninsula Halkidiki, pe bratul Kassandra.

Hotelul a fost renovat in 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara

Golden Residence Resort se afla in Pefkohori, Halkidiki, la 90 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Philoxenia Spa Hotel & Villas 3* este situat in centrul statiunii Pefkohori, la aproximativ 80 de metri de plaja.

Hotelul Philoxenia Spa Hotel & Villas 3* din Pefkohori este locul ideal pentru relaxare si vacante confortabile. Piscina in aer liber, jacuzziul, gradina, terenul de joaca, restaurantul cu mese bogate in sistem demipensiune, serile cu muzica live in cocktail-bar sau muzica relaxanta la pool- bar, animatia pentru copii (clovni si magicieni), serile Karaoke, evenimentele sportive televizate, sunt doar cateva din posibilitatile diversificate de petrecere a timpului liber.


Hotel Magdalena se afla in Pefkohori, Kassandra, la 120 metri distanta de plaja.


Hotel Marabou se afla in Pefkohori, la 30 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Adonis se afla in Pefkohori, Halkidiki, la 70 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Hesperides se afla in Pefkohori, la 300 de metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Adonis Village se afla in Pefkohori, Halkidiki.


FACILITATI: Spa & Wellness

Art Boutique Hotel se afla in Pefkohori, la 90 metri distanta de plaja.


Emily's Luxury Suites se afla in Pefkohori, Kassandra, la 10 metri distanta de plaja.


Hotel Nymphes Deluxe Accommodation se afla Pefkohori, Kassandra, la 400 metri distanta de plaja.


Hotel Palm Suites se afla in Pefkohori, Kassandra, la 400 de metri distanta de plaja.


Hotelul Tridente Mare este situat pe plaja, in Pefkohori, Halkidiki Kassandra, la 81 km de aeroportul Thessaloniki. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Flegra Beach - Boutique Aparthotel 4* este situat in statiunea Pefkohori, langa plaja. Hotelul se afla la aproximativ 300 de metri de centru.

Hotelul Flegra Beach - Boutique Aparthotel 4* din statiunea Pefkohori, pensinsula Halkidiki, bratul Kassandra, este un complex nou si luxos de apartamente, ce ofera vacante minunate la malul marii, impreuna cu prietenii ori familia.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Akritas se afla in Pefkohori, Halkidiki, la 340 metri distanta de plaja.


Aparthotelul Apanemia este situat in statiunea Pefkohori, la aproximativ 700 de metri de plaja. Centrul statiunii se afla la aproximativ 10 minute de mers iar plaja la 10 minute.

Statiunea Hanioti se afla la 2.5 kilometri.

Aeroportul International "Makedonia" din Salonic se afla la 95 de kilometri.

Statia de autobuz se afla la 150 de metri de hotel.

Complexul Apanemia este situat intr-o zona linistita a statiunii Pefkohori, departe de zgomot si agitatie, pentru o vacanta relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lemon Garden *** este situat la aproximativ 300 de metri de plaja, intr-o zona linistita.

 Hotelul Lemon Garden*** din Pefkohori este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort. Este locul potrivit pentru vacanta in familie sau cu prietenii.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Mirable Luxury Residence se afla in Pefkohori, la 96 km de Salonic.


Deschis in 2019, Complexul Rezidential Pefki Deluxe Residence din Pefkohori, Halkidiki, Grecia, se afla pe peninsula Kassandra, in zona de est a peninsulei, la o distanta de circa 200 m de plaja Pefkohori, la mica distanta de centru, la circa 1,9 km de plaja Hanioti.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Blue Carpet Luxury Suites se afla direct pe plaja in Pefkohori, la 8 minute de mers pe jos pana in centrul localitatii, pe bratul Halkidiki Kassandra. Aeroportul Macedonia din Salonic se afla la 94 km.

Este o unitate de cazare de lux renovata in anul 2018 cu servicii de calitate superioara si o minunata vedere la mare.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Pefkohori

Satul pescaresc Pefkohori este situat in peninsula Kassandra, chiar inainte de patrunderea acesteia in mare, intr-o zona care este considerata un "paradis al ecologistlui". Conditiile climatice,  temperatura, imprejurimile naturale magnifice, plajele frumoase si spiritul ospitalier al locuitorilor au incantat primele grupuri de turisti care au ajuns aici la inceputul anilor '70. De atunci Pefkohori a ramas in mintea turistilor ca fiind una dintre cele mai remarcabile statiuni de vacanta din Europa. Pentru cazare, statiunea dispune de: hoteluri, garsoniere, apartamente si vile. Zona turistica si comerciala consta intr-o mare varietate de magazine, pentru toate gusturile, in timp ce tavernele tipic grecesti sau restaurante de lux cu mancarurile gustoase si vinurile locale de exceptie reprezinta o atractie irezistibila pentru turistii din toate colturile lumii.