Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Parga


6 - unitati de cazare

5 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul Adams**** este situat la 20 de minute de mers de plaja Valtos si la 25 de minute de mers de centrul statiunii Parga (aproximativ 900 de metri). Pana la aeroportul Aktion din Preveza sunt 68 de kilometri iar pana la portul Igoumenitsa sunt 49 de kilometri.

Hotelul Adams**** este situat intr-o zona linistita a statiunii Parga si ofera turistilor sai vacante frumoase la malul marii Ionice. Caracteristicile principale ale acestui hotel sunt mediul prietenos, serviciile excelente si facilitatile moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Irida Boutique Hotel**** se afla in Parga - Lithitsa, la 300 m de plaja Kryoneri, 70 km de aeroportul Aktaion si 200 m de centrul localitatii Parga.

Pozitionarea hotelului pe deal ofera o minunata vedere panoramica asupra golfului si Marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Parga Beach**** este situat pe plaja Valtos, la 25 de minute de mers pe jos de centrul statiunii Parga. Este la doar o ora distanta de aeroportul Aktion, la 45 de minute de orasul Preveza, la 48 de kilometri de portul international Igoumenitsa si 3 ore 1/2 de orasul Salonic, via autostrada Egnatia Express.

Hotelul Parga Beach**** a fost renovat integral in 2010 si ofera conditii moderne de cazare. Este ideal pentru diferite tipuri de activitati, de la nunti si botezuri la conferinte de afaceri. De asemenea plaja si marea situate in fata hotelului fac din acest hotel locul ideal pentru petrecerea vacantei de vara.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Salvator Villas & Spa Hotel este localizat in zona Kyperi, intre statiunea Parga si statiunea Lichnos. Hotelul este situat la 5 minute de mers cu masina de mai multe plaje. Pentru a vizita regiunea se poate opta si pentru autobuzul local.

Hotelul Salvator Villas & Spa****+ din Parga ofera privelisti unice atat spre Marea Ionica, cat si catre zona muntoasa.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sol**** este situat pe plaja Krioneri, la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului Parga. Hotelul se afla in imediata apropiere a barurilor, tavernelor si a portului.

Situat in imediata apropiere a plajei, Hotelul Sol**** din Parga ofera privelisti unice spre marea Ionica.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie, Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Lichnos Beach*** este situat langa plaja Lichos Bay. Hotelul se afla la 4 kilometri de orasul Parga, la o ora de condus de aeroportul Aktion, 45 de minute de orasul Preveza si 48 de kilometri de portul Igoumenitsa.

Hotelul se afla intr-o locatie superba, la malul marii Ionice. Lichnos Beach*** din Parga are o gradina de 25.000 de metri patrati cu lamai, portocali si maslini, ce se intinde pana aproape de plaja cu nisip si apa albastrui-verzuie a marii Ionice. Hotelul ofera cazare in camere de 3* si de 4* stele.