Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Parga


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Parga Beach**** este situat pe plaja Valtos, la 25 de minute de mers pe jos de centrul statiunii Parga. Este la doar o ora distanta de aeroportul Aktion, la 45 de minute de orasul Preveza, la 48 de kilometri de portul international Igoumenitsa si 3 ore 1/2 de orasul Salonic, via autostrada Egnatia Express.

Hotelul Parga Beach**** a fost renovat integral in 2010 si ofera conditii moderne de cazare. Este ideal pentru diferite tipuri de activitati, de la nunti si botezuri la conferinte de afaceri. De asemenea plaja si marea situate in fata hotelului fac din acest hotel locul ideal pentru petrecerea vacantei de vara.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Salvator Villas & Spa Hotel este localizat in zona Kyperi, intre statiunea Parga si statiunea Lichnos. Hotelul este situat la 5 minute de mers cu masina de mai multe plaje. Pentru a vizita regiunea se poate opta si pentru autobuzul local.

Hotelul Salvator Villas & Spa****+ din Parga ofera privelisti unice atat spre Marea Ionica, cat si catre zona muntoasa.


SPIROS STUDIOS, Lichnos Beach  aflat intr-o locație excelentă la circa 300 de metri de plaja , pe coasta de vest a Mării Ionice în regiunea Epir, unitatea formata din apartamente și studiori promite să vă ofere momente de relaxare și amintiri de neuitat într-un mediu incojurat de dealuri verzi încântătoare cu măslini, chiparoși și pini ,o plajă minunata si apele cristaline ale Mării Ionice. Superbul oras Parga se afla la 4 km de Spros Studios.