Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Last Minute Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Paliouri


7 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Miraggio Thermal Spa Resort 5* este un complex situat chiar langa plaja Kanistro. Aceasta plaja este situata pe costa sud-estica a bratului Kassandra, din Pensinsula Halkidiki, si apartine satului turistic Paliouri, situat la aproximativ 5 kilometri.

Complexul hotelier se afla  la 5 kilometri de statiunea Nea Skioni si la 20 de kilometri de statiunea Possidi.

Distante fata de orasul Salonic - hotelul se afla la 110 kilometri de aeroport, la 120 de kilometri de port si la 2 ore distanta de centrul orasului.

Hotelul Miraggio Thermal Spa Resort***** din Kanistro Beach, Halkidiki Kassandra, este un vast complex hotelier de 5 stele, o cladire cu 5 etaje si 8 ascensoare, construita in stil amfiteatru pe 9 niveluri, dat in folosinta in vara anului 2016, ce dispune de cele mai moderne facilitati si conditii de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Terra Olivia Luxury Villas and Suites se afla in Paliouri, Kassandra.


FACILITATI: Teren Sport , Piscina exterioara

Hotelul Chrousso Village**** este situat in imediata apropiere a statiunii Paliouri, la 1.7 kilometri distanta, pe bratul Kassandra, in peninsula Halkidiki. Satul turistic Pefkohori se afla la 9 kilometri. Plaja premiata cu distinctia Blue Flag se afla la aproximativ 500 de metri de hotel.

Hotelul Chrousso Village**** din Paliouri ofera servicii de calitate si facilitati moderne, intr-un cadru natural deosebit, in apropiere de golful Toroneos.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Complexul Kappa Luxury Villas & Suites 4* este situat la 2.5 kilometri de satul Paliouri si la 200 de metri de plaja proprie, amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Kappa Luxury Villas & Suites 4* din Paliouri este un superb complex de apartamente de lux, format din apartamente si vile. Situat intr-un loc retras, complexul de lux combina eleganta cu designul minimalist, pentru petrecerea unei vacante relaxante, departe de agitatie si zgomot.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Giannikos*** este situat la 500 de metri de statiunea Paliouri si la 1200 de metri de plaja. Situat la intrarea in statiunea Paliouri, hotelul Giannikos*** este o afacere de familie, a carui reputatie a crescut de-a lungul timpului datorita turistilor care vin in fiecare an, preferand atmosfera de intimitate, relaxare si confort, un climat propice pentru o vacanta cu adevarat de neuitat.


Complexul de apartamente Porto Valitsa 3* este situat langa plaja, la 350 de metri de plaja Chrousso si la aproximativ 2.5 kilometri de localitatea Paliouri. Situate intr-un cadru natural deosebit, apartamentele Porto Valitsa 3* din Paliouri ofera vacante placute alaturi de familie si prieteni.


FACILITATI: Teren Sport , Piscina exterioara

Hotelul Port Marina*** este situat la 3 kilometri de statiunea Pefkohori si la 6 kilometri de satul Paliouri, in partea sudica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki. Situat la mijlocul acestor 2 localitati, cu vedere fantastica spre regiunea Glarokavos, hotelul se afla la 350 de metri de plaja cu nisip auriu.

Intins pe o suprafata de 13.000 de metri patrati si inconjurat de dealuri, hotelul Port Marina*** din zona Glarokavos ofera vacante linistite si relaxante. De asemenea hotelul este potrivit pentru familiile cu copii, datorita piscinei de dimensiuni olimpice (25 de metri), amenajata cu sectiune pentru copii.

Paliouri

Paliouri este renumit pentru productia de miere si ulei de masline in intreaga regiune a Halkidikiului. In aceasta statiune turistii pot admira natura unica, padurea de pini, precum si strazile inguste, specifice satelor traditionale grecesti. La doi kilometri nord-est de sat se afla plaja Chrouso cu apele marii Egee albastre si adanci si plaja cu nisip de aur, în apropierea careia se afla o padure de pini.