Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Paliouri


8 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Miraggio Thermal Spa Resort 5* este un complex hotelier situat chiar langa una din cel emai bune plaje din zona , Kanistro, situata pe costa sud-estica a bratului Kassandra, din Pensinsula Halkidiki, si apartine satului turistic Paliouri, situat la aproximativ 5 kilometri.

Hotelul Miraggio Thermal Spa Resort***** din Kanistro Beach, Halkidiki Kassandra, este un vast complex hotelier de 5 stele, o cladire cu 5 etaje si 8 ascensoare, construita in stil amfiteatru pe 9 niveluri, dat in folosinta in vara anului 2016, si dispune de cele mai moderne facilitati si conditii de cazare.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Terra Olivia Luxury Villas and Suites se afla in Paliouri, Kassandra.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Chrousso Village**** este situat in imediata apropiere a statiunii Paliouri, la 1.7 kilometri distanta, pe bratul Kassandra, in peninsula Halkidiki. Satul turistic Pefkohori se afla la 9 kilometri. Plaja premiata cu distinctia Blue Flag se afla la aproximativ 500 de metri de hotel.

Hotelul Chrousso Village**** din Paliouri ofera servicii de calitate si facilitati moderne, intr-un cadru natural deosebit, in apropiere de golful Toroneos.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul Kappa Luxury Villas & Suites 4* este situat la 2.5 kilometri de satul Paliouri si la 200 de metri de plaja proprie, amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Kappa Luxury Villas & Suites 4* din Paliouri este un superb complex de apartamente de lux, format din apartamente si vile. Situat intr-un loc retras, complexul de lux combina eleganta cu designul minimalist, pentru petrecerea unei vacante relaxante, departe de agitatie si zgomot.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Pnoes Luxury Suites**** este situat in satul Paliouri, langa padurea de pini, cu vedere la Golful Toronaic. Zona din jurul Paliouri este un mozaic fascinant de plaje de nisip cu ape cristaline, poteci forestiere si case traditionale. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Giannikos*** este situat la 500 de metri de statiunea Paliouri si la 1200 de metri de plaja. Situat la intrarea in statiunea Paliouri, hotelul Giannikos*** este o afacere de familie, a carui reputatie a crescut de-a lungul timpului datorita turistilor care vin in fiecare an, preferand atmosfera de intimitate, relaxare si confort, un climat propice pentru o vacanta cu adevarat de neuitat.


Complexul de apartamente Porto Valitsa 3* este situat langa plaja, la 350 de metri de plaja Chrousso si la aproximativ 2.5 kilometri de localitatea Paliouri. Situate intr-un cadru natural deosebit, apartamentele Porto Valitsa 3* din Paliouri ofera vacante placute alaturi de familie si prieteni.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Hotelul Port Marina*** este situat la 3 kilometri de statiunea Pefkohori si la 6 kilometri de satul Paliouri, in partea sudica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki. Situat la mijlocul acestor 2 localitati, cu vedere fantastica spre regiunea Glarokavos, hotelul se afla la 350 de metri de plaja cu nisip auriu.

Intins pe o suprafata de 13.000 de metri patrati si inconjurat de dealuri, hotelul Port Marina*** din zona Glarokavos ofera vacante linistite si relaxante. De asemenea hotelul este potrivit pentru familiile cu copii, datorita piscinei de dimensiuni olimpice (25 de metri), amenajata cu sectiune pentru copii.

Paliouri

Paliouri este renumit pentru productia de miere si ulei de masline in intreaga regiune a Halkidikiului. In aceasta statiune turistii pot admira natura unica, padurea de pini, precum si strazile inguste, specifice satelor traditionale grecesti. La doi kilometri nord-est de sat se afla plaja Chrouso cu apele marii Egee albastre si adanci si plaja cu nisip de aur, în apropierea careia se afla o padure de pini.