Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Ozdere


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Aria Claros Beach & Spa Resort 5* este situat chiar langa orasul antic Claros, pe coasta unui deal, dar in acelasi timp si pe plaja. Orasul Claros este unul din cele 12 orase ale civilizatiei ionice din Marea Egee.

Cele 2 plaje private cu Blue Flag ale Hotelului Onyria Claros Beach & Spa Resort 5*  ( fostul Onyria Claros Beach & Spa Resort)  reusesc  sa faca turistii sa simta ca se afla in zona Marii Egee. Conform expresiei lui Herodot, coasta Marii Egee are „cel mai frumos cer si cea mai buna clima din lume”.

  
Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness

Hotelul Dogan Beach Resort & Spa**** este situat la 5 km de centru orasului Ozdere, la 40 m de aeroportul din Izmir, pe plaja.

Hotelul Dogan Beach Resort & Spa**** este format dintr-o cladire cu 4 etaje, dispunand de restaurant cu preparate culinare traditionale delicioase, piscina exterioara, precum si un Centru Spa, oferind in acest fel un sejur linistit si relaxant atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Grand Efe 4* este situat pe plaja statiunii Ozdere la doar 3 km fata de centru si 33 km fata de Kusadasi.

Avand avantajul pozitiei direct pe plaja, Hotelul Grand Efe 4* iti da ocazia sa petreci un sejur in luxul si confortul de acasa, inconjurat de gradini, camere confortabile, mese delicioase si sporturi acvatice.

Ozdere

   Ozdere este un oras situat in partea Sud-Vestica a Turciei de-a lungul Marii Egee intre statiunile Cesme si Kusadasi. In trecut era cunoscut drept un oras pescaresc, dar de 10 ani a devenit o destinatie destul de cautata de vacanta.

    Este o statiune linistita si inca isi pastreaza sarmul vechi. Are o clima temperata tot timpul anului ceea ce o face o alegere potrivita in orice perioada. Este foarte potrivita pentru familiile cu copii datorita intinselor plaje aurii si a intrarii foarte line in apa marii (apa este pana la genunchi pana la 30 m de mal) si de asemenea pentru cupluri si grupuri de prieteni dornici de o vacanta linistita.

    Numeroase restaurante cu specific pescaresc, plantatii de mandarin si coastele pline de paduri caracterizeaza aceasta zona.

    Se pot organiza excursii in Grecia, la parcuri acvatice (Adaland, Aqua Fantasy), se pot vedea ruinele Ephesus (ruine romane) si delfinii inotand in mare.