Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Olympic Beach


13 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele , 5 - unitati de 1 stea

Mai multe despre plajele din Olympic Beach

FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Danai**** este situat in statiunea Olympic Beach, intr-o zona linistita. Hotelul se afla la aproximativ 400 de metri de plaja.

Hotelul Danai**** din statiunea Olympic Beach a fost finalizat in 2010, fiind unul dintre cele mai moderne hoteluri de pe coasta Pieriei. Acesta ofera lux, eleganta, conditii de cazare si facilitati deosebite si moderne.

Hotelul este deschis din aprilie pana in decembrie.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Grand Platon 4* este situat intre statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach, la aproximativ 250 de metri de plaja.

Hotelul Grand Platon 4* din Olympic Beach este locatia ideala pentru familiile cu copii, datorita situarii intr- zona linistita si a facilitatilor diversificate.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotel Giannoulis*** este situat la 50 de metri de plaja. 

Hotelul se afla la 500 de metri de statiunea Olympic Beach si la 1,5 kilometri de statiunea Paralia Katerini. Situl arheologic de la Dion este la 15 kilometri iar orasul Katerini se gaseste la 6 kilometri.

Hotelul Giannoulis*** din Olympic Beach a fost dat in folosinta in anul 2009 si ofera conditii moderne de cazare si facilitati deosebite.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complex Edem Holiday Club**+ este situat chiar pe plaja ce leaga statiunea Paralia Katerini de Olympic Beach.

Hotelul se afla la 150 de metri de statiunea Olympic Beach si la 1.8 kilometri de Paralia Katerini.

Hotelul este situat la 7 kilometri de orasul Katerini, 100 de kilometri de orasul Salonic si 115 kilometri de Aeroportul International "Makedonia".

Complex Edem Holiday Club**+ din Olympic Beach ofera conditii bune de cazare la preturi accesibile.


Hotelul Parthenon Art** este situat in statiunea Olympic Beach, la 30 de metri de plaja. Hotelul se afla la 2 kilometri de port, 5 kilometri de statiunea Katerini, 68 de kilometri de Salonic si 75 de kilometri de Aeroportul International Macedonia.

Atractii turistice: 20 de kilometri de Olimp, 78 de kilometri de Vergina, 35 de kilometri de Tempi, 15 kilometri de muzeul din Dion si 10 kilometri de situl neolitic Pydna.

Hotelul Parthenon Art** din Olympic Beach este recomandat familiilor cu copii, datorita faptului ca este situat la doar 30 de metri de plaja, iar in apropiere de hotel se afla o multime de situri arheologice si de zone istorice.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara

Hotelul Platon Beach** este situat in partea de nord a statiunii Olympic Beach, la 20 de metri de plaja.

Renovat integral, hotelul Platon Beach** din statiunea Olympic Beach ofera o gama larga de facilitati moderne, activitati si servicii pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


Antique The Hotel este situat in apropierea centrului statiunii Olympic Beach, la o distanta de circa 250 m de plaja de nisip.

Antique The Hotel* se afla intr-o zona linistita a statiunii Olympic Beach. Hotelul beneficiaza de tarife avantajoase.


FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

ApartHotelul Atira* este situat in localitatea Akti Olimpiaki - Olympic Beach, la o distanta de 7 km fata de Katerini si 3 km de Portul Paralia.

ApartHotelul Atira are camere cu vedere la gradina si catre minunatul munte Olimp. Se afla la o distanta de 600 de plaja Olympic din Pieria.


Hotelul Ouzas * este situat in statiunea Olympic Beach, pe Riviera Olimpului. Hotelul se afla la aproximativ 150 de metri de plaja lata, cu nisip auriu, a statiunii.

Hotelul Ouzas * din Olympic Beach dispune de toate facilitatile si conditiile pentru petrecerea unei vacante relaxante impreuna cu familia ori prietenii.


Hotelul White Rose este situat in statiunea Olympic Beach, in al 2-lea rand de la mare, la aproximativ 50 de metri de plaja.

Hotelul White Rose din statiunea Olympic Beach este locatia perfecta pentru familiile cu copii si pentru cuplurile care cauta o vacanta linistita.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Europa este situat in statiunea Olympic Beach, la aproximativ 300 de metri de plaja.

Hotelul se afla la 6.5 kilometri de orasul Katerini si 60 de kilometri de orasul Salonic.

Hotelul Europa din statiunea Olympic Beach se adreseaza in special tinerilor dornici de o vacanta activa.

Hotelul a fost construit in 1980 si renovat integral in 2010.


Hotelul Enalion 3* este situat la iesirea din statiunea Olympic Beach, in partea de nord. Hotelul se afla la aproximativ 100 de metri de plaja. Situl arheologic Dion se afla la doar 5 kilometri de hotel.

Hotelul Enalion 3* din statiunea Olympic Beach, Riviera Olimpului, este unul dintre cele mai noi hoteluri din zona.


Hotelul Ammos Beach Studios & Suites* este situat in statiunea Olympic Beach, la aproximativ 70 de metri de plaja, in al 2-lea rand de la mare.

Aceasta unitate de cazare se afla in centrul statiunii, in imediata apropiere a restaurantelor, barurilor si tavernelor.

Hotelul este situat la 6 kilometri de orasul Katerini si la 75 de kilometri de orasul Salonic. Statiunea Litochoro se afla la 26 de kilometri, iar statiunea Paralia Katerini, una dintre cele mai populare de pe Riviera Olimpului este situata la doar 2 kilometri.

Renovat in 2016 si avand o locatie ideala, in imediata apropiere a plajei, Hotelul Ammos Beach Studios & Suites 2* din statiunea Olympic Beach ofera vacante relaxante, la preturi accesibile.

 

Plaje - Olympic Beach

OLYMPIC BEACH

        Micuta localitate Olympic Beach – Olympiaki Akti este situata la doar cativa km sud de statiunea Paralia. Plajele din Paralia si din Olympic Beach sunt aproape lipite una de cealalta, iar de la o statiune la alta se ajunge cu usurinta pe o sosea pe malul marii, dotata si cu pista pentru biciclisti.  Statiunea Olympic Beach este foarte linistita si relaxanta, oferind conditii perfecte pentru un concediu romantic si linistit. La fel ca si plaja din Paralia, plaja din Olympic Beach se bucura de recunoastere internationala primind ani la rand distinctia de “Blue Flag”.

         

GRECIA

        Grecia (Republica Elena) ocupa un teritoriu de circa 131.957 kmp, avand o populatie de peste 10 mil. locuitori. Grecia este situata in zona sudica a peninulei Balcanice si este cunoscuta ca tara lui Poseidon (zeul marii) si a lui Apollo (zeul soarelui). Grecia este o tara completa, o tara a carei frumuseti nu-ti ajunge o viata sa le descoperi; o tara care te va surprinde atat ca peisaje, plaje salbatice sau stanci abrupte, cat si ca bogatie culturala si, mai ales, arhitecturala.

        Litoralul Grecesc se poate spune ca este aproape inepuizabil, din punct de vedere turistic. Tara ofera peisaje minunate ale unor faleze ce pica in mare, munti acoperiti de paduri dese, plaje insorite care pot lua toate culorile si nuantele posibile (deinde de componenta solului zonei). Iar culoarea si frumusetea Marii Mediterane este coplesitoare.

        Tarmul Greciei este foarte dantelat, avand numeroase golfuri si peninsule, oferind conditii perfecte de concedii in aproape toate din cele peste 2.000 insule ale tarii, imprastiate in Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica.