Cauta

Cauta intre toate ofertele noastre Litoral 2019


Verifica online tarifele si disponibilul pentru toate hotelurile listate pe acesta pagina !
De la:
Pana la:
Nr de adulti:
Nr de copii:
(Max: 4)
Nr de nopti:
-
Cauta
Hotel Lesante

Hotel Lesante Lesante 5 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Tsilivi)

Lesante este un hotel nou construit de 5 stele, fiind printre cele mai bune unitati de cazare din insula Zakynthos. Facilitatile deosebite, personalul prietenos si dedicat, serviciile impecabile si arhitectura moderna si luxoasa fac din acest...


Hotel Mabely Grand

Hotel Mabely Grand Mabely Grand 5 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Kampi)

Situat intr-o zona stancoasa, in regiunea Kampi, hotelul Mabely Grand***** ofera privelisti magnifice spre marea Ionica si vacante relaxante.


Hotel Astir Palace

Hotel Astir Palace Astir Palace 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Laganas)

Hotelul Astir Palace**** este locul ideal de petrecere a vacantei de vara, datorita pozitionarii sale pe plaja cu nisip, langa apa cristalina a marii Ionice.


Hotel Caravel

Hotel Caravel Caravel 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Tsilivi)

Hotelul Caravel**** din Tsilivi, insula Zakynthos a fost complet renovat in 2008 si reprezinta locatia ideala de relaxare si petrecere a vacantei pentru familii, cupluri si grupuri de turisti.  


Hotel Filoxenia

Hotel Filoxenia Filoxenia 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Tsilivi)

Hotelul Filoxenia**** este amplasat intr-un cadru natural minunat, unde muntele intalneste marea, iar ospitalitatea este la ea acasa, oferind oaspetilor sai vacante minunate la malul marii Ionice.


Hotel Louis Plagos Beach

Hotel Louis Plagos Beach Louis Plagos Beach 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Tsilivi)

Hotelul Louis Plagos Beach**** este locul ideal in care poti descoperi frumusetile naturale ale Greciei, cum ar fi viata marina, apele limpezi si plajele insorite ale marii Ionice.


Hotel Mediterranean Beach

Hotel Mediterranean Beach Mediterranean Beach 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Laganas)

Mediterranean Beach****+ este un hotel construit in 2005 si renovat in 2010-2011. Hotelul ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.


Hotel Tsamis Zante

Hotel Tsamis Zante Tsamis Zante 4 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Kypseli)

Datorita conditiilor deosebite de cazare si a localizarii pe plaja Kypseli, hotelul Tsamis Zante**** este ideal pentru familiile cu copii. Hotelul a fost renovat integral in 2007.


Hotel Astir Beach

Hotel Astir Beach Astir Beach 3 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Laganas)

Situat chiat pe plaja, hotelul Astir Beach*** din Laganas reprezinta locul ideal de petrecere a vacantei de vara la malul marii Ionice.


Hotel Canadian

Hotel Canadian Canadian 3 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Laganas)

Hotelul Canadian*** a fost recent renovat, adoptand un stil nou, modern, iar personalul hotelului este prietenos, fiind oricand gata sa satisfaca toate dorintele oaspetilor sai.


Hotel Plaza Pallas

Hotel Plaza Pallas Plaza Pallas 3 stele

(Grecia, Insula Zakynthos, Tsilivi)

Hotelul Plaza Pallas*** este ideal atat pentru persoanele care doresc o vacanta activa si care sunt interesati de sporturile nautice si de plimbari cat si persoanelor in cautare de o vacanta relaxanta, la piscina. 


  • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

  • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

  • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

  • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

    Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !