Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nea Skioni


5 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Rahoni Cronwell Park 5* este situat in Nea Skioni, pe bratul Kassandra din Halkidiki, la 150 de metri de plaja. Hotelul Rahoni Cronwell Park 5* este o unitate noua de cazare ce ofera servicii ADULTS ONLY( varsta minima -16 ani  ) 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Anastasia Resort & Spa***** este situat chiar pe plaja, intre statiunile Mola Kaliva si Nea Skioni. Statiunea Kallithea se afla la 25 de km, statiunea Hanioti la 8 km si satul pescaresc Pefkohori la 12 km.

Situat intr-un cadru natural deosebit, hotelul Anastasia Resort & Spa 5* din Nea Skioni este un hotel nou construit, ce ofera servicii impecabile si lux.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Skion Palace Beach 4* se afla la o distanta de circa 3 km. nord de Nea Skioni, in imediata apropiere a marii si a plajei. 

Hotelul Skion Palace Beach 4* este format din cateva vilute apropiate, situate in imediata apropiere a plajei. Hotelul se bucura de o pozitie buna, aproape de malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Imperial 3* este situat in centrul localitatii Nea Skioni, la 50 de metri de plaja.

Situat langa promenada, in apropierea golfului si a plajei, hotelul Imperial 3* din Nea Skioni ofera vacante relaxante si momente unice la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Pet Friendly- Animale de companie

Complexul Nefeli Villas & Suites 3*+ este situat pe plaja, la jumatatea distantei dintre Nea Skioni si Loutra.

Complexul de apartamente Nefeli Villas & Suites 3*+ din Nea Skioni este format din mai multe cladiri individuale, majoritatea avand cate 4 vile. Aceste vile au vedere panoramica spre mare sau spre gradina si acces imediat spre plaja.