Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nea Kallikratia


9 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Aegean Blue 4* este localizat pe plaja, in statiunea Kallikratia din Halkidiki, pe bratul Kassandra.

Statia de autobuz se afla langa hotel.

Hotelul Aegean Blue 4* din Kallikratia este construit cu fata spre mare, pe o plaja cu apa limpede, avand confort, facilitati moderne si servicii deosebie, pentru oferirea unei vacante relaxante, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa 4* este situat la 500 de metri de centrul statiunii Nea Kallikratia. Hotelul se afla la 100 de metri de plaja.

Oferind servicii si organizare impecabile, Hotelul Secret Paradise Hotel & Spa 4* (fostul Mykonos Paradise) din Nea Kallikratia reprezinta cea mai buna varianta de cazare pentru cei in cautare de relaxare.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Aqua Mare 3* este situat in localitatea Nea Kalikratia, la 100 de metri de centru si 90 de metri de plaja.

Statia de autobuz se afla la 150 de metri de hotel.

Situat intr-o locatie ideala, in Halkidiki, langa apa cristalina a marii Egee si cu vedere spre muntele Olimp, hotelul Aqua Mare din Nea Kallikratia ofera cazare in camere confortabile si apartamente spatioase, fiind destinatia ideala pentru relaxare si destindere.

Hotelul a fost construit in 2009 si renovat in 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Mallas este situat in Nea Kallikratia, Halkidiki Kassandra, la 150 m de plaja nisipoasa, 25 km de aeroport si 35 km de Salonic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alkionys** se afla in statiunea Nea Kallikratia, la aproximativ 80 de metri de plaja. Situat chiar in centrul statiunii, hotelul se afla in imediata apropiere a magazinelor, tavernelor, barurilor si restaurantelor.

Orasul Salonic se afla la aproximativ 35 de kilometri iar Aeroportul International Makedonia se afla la doar 25 de kilometri.

Hotelul Alkyonis** din Nea Kallikratia este deschis tot timpul anului, pentru vacante relaxante alaturi de familie si prieteni. Hotelul dispune de toate serviciile si facilitatile necesare pentru o vacanta completa la malul marii. 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Georgalas Sun Beach** este situat pe plaja Geoponika, la 3 kilometri de statiunea Nea Kallikratia.

Orasul Salonic se afla la 35 de kilometri iar Aeroportul International "Makedonia" la 25 de kilometri.

Situat chiar pe plaja, hotelul Georgalas Sun Beach** din Nea Kallikratia reprezinta o varianta buna de cazare, la preturi accesibile.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Heraion** este situat in Nea Kallikratia la 15 minute de mers de cea mai apropiata plaja, 40 km de Salonic si 30 km de aeroportul Macedonia.


Hotelul Iris** se afla in Nea Kallikratia, la 35 km de Salonic si 15 Km de aeroportul Macedonia.

Hotelul este o afacere de familie, fiind situat la aproximativ 250m de plaja si 150 m de zona centrala.

A fost construit in anul 2000 si renovat in anul 2015.

Hotelul se afla la 30 minute de mers cu masina de celebra Pestera Petralona.


 In centrul statiunii la 50 m de plaja.

O varianta ieftina de cazare, moderna si accesibila.

Nea Kallikratia

Statiunea Nea Kallikratia este situata la o distanta de 44 de kilometri fata de Salonic si la 54 de kilometri de Polygiros. In Kallikratia puteti gasi: restaurante, hoteluri, camere de inchiriat, posta, OTE (telecomunicatii), politie, farmacii, taxi, statie de benzina si mecanici auto. Nea Kallikaratia a fost infiintata dupa 1922 de catre refugiatii care au venit din localitatea Kallikratia, la est de Tracia. Aceasta statiune a fost locuita inca din anii preistorici. O importanta asezare preistorica a fost gasita pe districtul de vest al satului actual. La muzeul arheologic din Salonic se gaseste un basorelief din placa unui mormant ce reprezinta o tanara fata care tine un porumbel. Aceasta este o capodopera creata in jurul anului  440  i.Hr. si pare a fi opera unui artist din Paro. In 280 i.Hr. regele Macedoniei, Antigonos Gonatas a construit Andigonea la o distanta de aproximativ 5 km nord de Nea Kallikratea. Curand Antigonea s-a dezvoltat si a devenit un oras important. In timpul bataliilor romane impotriva Macedoniei, in 168 i.Hr., romanii au venit in apropiere de Antigonea si au incercat sa-l arda din temelii. Ei au fost surprinsi de catre armata greaca si ucisi in cea mai mare parte. Dupa scurt timp romanii s-au intors cu intariri si au cucerit localitatea. In timpul secolului al 14-lea sunt mentionate in zona doua sate cu numele: Antigonea de Sus si Antigonea de Jos. In perioada bizantina in valea Nea Kallikratea se gaseau cinci sate cu manastiri la Muntele Athos, Megistis Lauras, Agios Pavlos si Xenofont. Manastire de M. Xenofont a fost numita "Stomion" si printre alte facilitati a avut un turn,  ce a fost distrus in timpul ocupatiei turce. Pe locul acestei manastiri este construita Nea Kallikratea de azi.