Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Megalohori-Akrotiri


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Suites of the Gods***** este localizat la 6 km de Aeroportul Santorini, la 1.5 km de Portul Santorini din Athinios, la 4 km de centrul capitalei Fira, la 14 km de statiunea Oia, la 7 km de ruinele Akrotiri, la 6 km de plaja Perissa (nisip negru).

Suites of the Gods este un hotel boutique de 5* cu o pozitie privilegiata deasupra portului Athinios, cu vedere la incantatoarea Caldera din mijlocul Marii Egee, este situat in mijlocul insulei, in zona Megalochori, fiind cel mai bun punct de plecare pentru a explora toate frumusetile insulei, de la renumita plaja cu nisip neagru, la faimosul apus de soare din Oia si de la satul traditional Megalochori la privelistile uluitoare din Akrotiri.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Goulielmos este situat in Akrotiri, pe marginea calderei din Santorini.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Maison Des Lys este situat in Akrotiri, Santorini.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Caldera Romantica*** este localizat la 13 km de Aeroportul din Santorini, la 15 km de orasul animat Fira, la 2.5 km de Plaja Rosie si la 3 km de plaja Kokkini Paralia.

Hotelul Caldera Romantica*** situat in frumoasa statiune Akrotiri, ofera turistilor sai o locatie excelenta cu un apus magnific si un peisaj romantic, pentru o vacanta linistita si relaxanta.