Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Marbella


4 - unitati de cazare

4 - unitati de 4 stele

Mai multe despre plajele din Marbella

Hotelul Barcelo Marbella**** este situat in zona rezidentiala Guadalmina, in Marbella, in plin centrul Coastei del Sol, in apropiere de plaja si de cunoscutul port de agrement Puerto Banús. Hotelul este inconjurat de unele dintre cele mai bune si mai reputate cluburi de golf din sudl Europei, unde clientii hotelului se bucura de oferte si conditii speciale. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Fuerte Marbella**** (fostul El Fuerte) este situat in centrul faimoasei statiuni Marbella, chiar pe malul marii, la 200m de centrul orasului si la 6km de Portul Banús.

Hotelul Fuerte Marbella****, situat pe malul marii in frumoasa statiune Marbella (Costa del Sol), este varianta pefecta de cazare pentru iubitorii de plaja, dar si pentru cei care vor sa se relaxeze in centrul Miramar Spa & Beauty, cu dotari de ultima generatie.


Hotelul H10 Andalucía Plaza**** este situat in situat in statiunea Marbella, langa portul de agrement Banús, la 58 km fata de aeroport.

Hotelul H 10 Andalucia Plaza****, situat aproape de plaja in Marbella (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru doritrii de confort si relaxare, cat si pentru familiile cu copii.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Marbella Playa**** este situat pe malul marii, la 7 km de centrul statiunii Marbella si la aproximativ 20 km de Puerto Banús.

Hotelul Marbella Playa****, situat pe malul marii in Marbella, este contruit in stilul traditional al unui mic sat andaluz, avand inclusiv camere de tip casute, complet echipate, si o piscina tematica cu tobogane pentru cei mai mici membri ai familiei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Marbella

Marbella este, fara indoiala, unul dintre cele mai importante centre turistice ale Coastei del Sol (Spania), datorita calitatii exceptionale a infrastructurilor si a serviciilor pe care le ofera. Portul Banús, inconjurat de zone rezidentiale, unul dintre principalele nuclee de atractie turistica, adaposteste o exclusiva zona de recreere in portul sportiv al orasului (restaurante, magazine ale unor mari firme internationalein materie de moda si articolde de lux). Partea istorica a orasului, situata intr-un frumos golf, adaposteste zone cu aer tipic andaluz, cu case varuite si portocali care impodobesc strazile si pietele.Iubitorilor de sporturi nautice le stau la dispozitie teri porturi sportive, unde se pot initia in orice sport doresc. Merbella se bucura deasemenea de diverse scoli de echitatie, cluburi de tenis; nu trebuie sa uitam insa de posibilitatile oferite de Sierra Blanca pentru practicarea diverselor sporturi in aer liber.

 

Harta:


View Marbella in a larger map

Plaje - Marbella

 

De la Cabopino la Guadalmina, Marbella ofera turistilor un frumos litoral de 26km de plaje insorite dotate cu toata gama de servicii (hoteluri moderne, zone rezidentiale, magazine, restaurante).

1.   Artola – Cabo Pino, din nisip fin auriu (1250m – lungime si 40m – latime), este o plaja situata departe de zonele urbanizate, intinsa de la Punta Ladrones pana la plaja portului sportiv din Cabo Pino. Valutile sunt moderate si exista si zone unde se practica nudismul.

2.   Casablanca, din nisip alb fin (1500m – lungime si 30m – latime), este o plaja placuta si comoda, unde se pot inchiria ski-jet-uri, barci. Langa plaja sunt case imprejmuite de pini si palmieri. Valurile sunt linistite.

3.   El Pinillo, din nisip de origine vulcanica (2450m – lungime si 15m – latime), este o plaja situata de la plaja Cable pana la gura de varsare a râului Real. Se pot inchiria ski-jet-uri, barci. Vegetatia de pini si arbusti ajunge pana aproape de plaja.

4.   El Alicate, din nisip de origine vulcanica (1900m – lungime si 15m – latime), este situata la poalele zonei rezidentiale Costa Mar si include si gura de varsare a pârâului Sequillo. Dotari: Crucea Rosie, restaurante.  In apropierea plajei este un teren de golf. Valurile sunt moderate.

5.   Nueva Andalucía, din nisip de origine vulcanica (1300m – lungime si 40m – latime), este o plaja situata in zona portului Banús si formata din patru golfuri create artificial. Valurile sunt moderate, accesul pe plaja se face cu ajutorul unei rampe din lemn si are ca dotari: puncte de inchiriere barci, ski-jet-uri.

Obiective culturale:

Portul Banús – Marbella

Muzee: Fundatia Museo del Grabado Español Comtemporáneo.

Spatii naturale: Parcul Natural Sierra de las Nieves.

Monumente: piata Los Naranjos, Primaria (sec. al XVI-lea), Casa del Corregidor (sec. al XVII-lea), Iglesia Mayor de la Encarnación, fortareata araba (sec, al IX-lea), zacaminte arheologice

Golf: Marbella Golf & Country Club, inaugurat in 1994, deschis tot timpul anului si situat la 51 km de aeroportul international din Málaga.; Santa Clara Golf, situat in Marbella, inaugurat in 2001 si deschis tot anului; Cabopino Golf  Marbella, deschis tot timpul anului, inaugurat in 2001 si situat in zona rezidentiala Artola Alta. ; Golf Rio Real, inaugurat in 1965, deschis tot timpul anului si situat in zona rezidentiala Golf Río – Marbella.