Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Malia


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Alexander Beach Hotel and Village***** este situat la 30 km de Aeroportul International Heraklion, la 2 km de Malia, la 1 km de Stalis si la 32 km de portul din Heraklion, pe malul marii.

Alexander Beach Hotel and Village***** localizat intr-o locatie de vis pe malul marii, se intinde pe o suprafata de 55.000 mp de gradini tropicale impresionante, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Ikaros Beach Resort and Spa***** situat la 35 km de Aeroportul International din Heraklion, la 30 km de orasul Agios Nikolas si la 2 km de localitatea Malia, pe malul marii.

Hotelul Ikaros Beach Resort and Spa***** localizat in golful Malia, intr-un cadru natural placut, cu o arhitectura traditional cretana,ce dispune de gradini superbe si vedere nemaipomenita asupra marii. Hotelul a fost construit in 1971 pe o suprafata de 65.000 mp si renovat in anul 2009, recomandat atat cuplurilor cat si tinerilor care vor sa beneficieze de un sejur de lux.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotel & Apartments Meropi**** este situat in statiunea Malia din insula Creta, la aproximativ 300 de metri de plaja.

Hotel & Apartments Meropi este destinatia excelenta pentru persoanele care prefera vacante relaxante si linistite, alaturi de familie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sirens Beach**** este situat langa plaja, la aproximativ 800 de metri de centrul statiunii Malia, in insula Creta. Aeroportul international din Heraklion se afla la 35 de kilometri de hotel.

Hotelul Sirens Beach**** din Malia reprezinta varianta perfecta de petrecere a vacantei, imbinand conditiile bune de cazare si facilitatile deosebite. Vacantele petrecute aici sunt varianta perfecta de relaxare pe plaja, in ritmul valurilor. Oferind ospitalitate si o gama extinsa de servicii si facilitati, hotelul dispune atat de lobby bar cat si de restaurant spatios, servind atat bucatarie traditionala cat si internationala.