Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Loutra


6 - unitati de cazare

6 - unitati de 3 stele


Xenios Elissavet Studios*** sunt situate in Loutra - Agia Paraskevi, la 50 m de izvoarele termale si 50 m de mare.


FACILITATI: Fitness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Loutra Beach*** este situat in partea sud-vestica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki, in satul pitoresc Loutra, la aproximativ 50 de metri de plaja.

Loutra Beach*** este un hotel mic, afacere de familie, ce se caracterizeaza printr-o atmosfera pitoreasca, mancare buna si personal prietenos.

Hotelul a fost renovat integral in 2005-2006.


Hotelul Artemis Plaza*** este situat in partea sud-vestica a bratului Kassandra din peninsula Halkidiki, in satul pitoresc Loutra, la aproximativ 200 de metri de plaja.

Hotelul Artemis Plaza 3* din Loutra ofera toate servciille si facilitatile pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


Complexul de vile Loutra Village*** este situat in localitatea Loutra, in imediata apropiere a Marii Mediterane. Pentru a afla pozitia fiecarei vile in parte, va invitam sa consultati pozele.

Pensiunea Elissavet este situata in Loutra, din statiunea Agia Paraskevi. Se afla la 50 de metri de plaja si la 50 de metri de zona cu izvoare termale. Pensiunea se afla la 5 kilometri de statiunea Nea Skioni, la 20 de kilometri de de statiunea Possidi si la 30 de kilometri de statiunea Kallithea. Distante fata de Salonic: 110 kilometri de Aeroportul International \"Makedonia\" si la 120 de kilometri de port. 

Vila Solena 3* este situata in localitatea Loutra - Agia Paraskevi, la doar 50 de metri de plaja. Apele termale ale statiunii Agia Paraskevi sunt la doar 100 de metri de vila. Centrul statiunii, cu taverne, cafenele si supermarketuri se afla la 500 de metri. Statia de autobuz se afla la 100 de metri.

Complexul de vile Xenios Loutra Village*** este format din 3 vile separate, astfel:

  • Corpul Elissavet - situat intr-o zona minunata din Halkidiki, plina de verdeata, fiind locul ideal pentru relaxare si pentru petrecerea unei vacante linistite la malul marii. Pensiunea a fost construita in 2008
  • Corp Solena - ofera conditii bune de cazare, atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri, la preturi accesibile. 
  • Corp Karnagio

Apartamentele Xenios Karnagio (3 chei) sunt situate la aproximativ 20 m de plaja din Loutra, plaja clasificata Blue Flag. Apartamentele se afla la 4 km de satul Agia Paraskevi si 150 m de izvoarele termale.


Vila Solena (3 chei) este situata in localitatea Loutra - Agia Paraskevi, la doar 50 m de plaja. Apele termale ale statiunii Agia Paraskevi sunt la doar 100 de metri de vila. Centrul statiunii, cu taverne, cafenele si supermarketuri se afla la 500 de metri. Statia de autobuz se afla la 100 de metri.

Vila Solena din Loutra ofera conditii bune de cazare, atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri, la preturi accesibile. 

Vila face parte din complexul Xenios Loutra Village, alaturi de vilele Elissavet, Karnagi, Arsinoi, Mary's House si Hotelul Loutra Beach.