Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Lanzarote


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele

Mai multe despre plajele din Lanzarote

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul La Geria****, renovat in 2007 si 2008, este situat in centrul insulei Lanzarote (Canare), in Puerto del Carmen (Tías), oras situat la aproximativ 3km de aeroport si la 6km de capitala Arrecife. Respectiva zona s-a transformat, dintr-un satuc pescaresc, intr-una dintre cele mai cautate zone turistice din arhipelag. Hotelul este la numai cativa metri de plaja Los Pocillos, are ample gradini cu vegetatie autohtona si ofera un mediu confortabil si cald.

Hotelul La Geria**** din Puerto del Carmen (Tias, Lanzarote) este situat chiar pe maulul marii, langa plaja extinsa, cu nisip fin si in imediata apropiere a zonei urbane (restaurante, baruri, magazine).

Lanzarote

Lanzarote este insula cea mai apropiata de coasta africana si situata cel mai in nord dintre insulele Canare. Surprinzatoarele zone vulcaine, unde mana omului a stiut sa impleteasca arta cu natura creand spatii spectaculoase, atrag atentia calatorului. In aceste locuri, César Manrique, atistul cel mai cunoscut al zonei, a transformat deserturi de lava in autentice oaze din roca, apa si vegetatie tropicala; exemple de astfel de colturi de Rai sunt: los Jameos del Agua, un incalcit labirint de pesteri si tuneluri vulcanice.

Insula, declarata Rezerva a Biosferei de catre UNESCO in 1993, reprezinta un termen de referinta mondial in ceea ce priveste arhitectura naturala, in care traditia si modernitatea se imbina intr-un mod exceptional.

Posibilitatile de petrecere a timpului liber in Lanzarote sunt variate: parcurgerea traseului vucanilor din Parcul National din Timanfaya, pescuitul sportiv, golful pe terenurile din apropierea plajelor, centre de distractie; puteti deasemena decoperi grupul de mici insule care formeaza Arhipelagul Chinijo sau parcul natural format din La Graciosa, Alegranza si Montaña Clara, impreuna cu Turnurile din Est si Vest.

Plajele insulei seduc datorita apelor lor cristaline, care pot fi linistite si relaxante sau cu valuri puternice, ideale pentru practicarea sporturilor nautice ca surf-ul sau windsurf-ul. Pe fundul oceanului s-au conturat forme vulcanice care adapostesc o interesanta fauna marina, apreciata de iubitorii scufundarilor.

Harta:


View Lanzarote in a larger map

Insulele Canare cuprind sapte insule mari si sase insule mai mici. Extrema nordica este situata la 29Ëš si 25’ nord, iar extrema sudica la 27Ëš si 38’ nord. Altitudinea maxima este de 3718m (Varful Teide, in insula Tenerife). Suprafata totala a insulelor este de 7446 km² si au 257km de plaja.

In insulele Canare sunt 8 aeroporturi si 41 de porturi (de pescuit, pentru ambarcatiuni de agrement sau maritime – comerciale).  

Plaje - Lanzarote

 Insula Lanzarote are peste 100 plaje cu caracteristice si particularitati diferite, cu diverse orientari si tipuri de nisip . Click aici pentru a vizualiza caracteristicile plajelor    

Obiective culturale:

Muzee: Muzeul – Fundatie César Manrique.

Monumente: Pestera Los Verdes, Pestera Los Jameos del Agua.

Spatii Naturale: Parcul National Timanfaya.

Porturi nautice:

  1. Portul Calero – Yaiza.
  2. Portul La Graciosa – Haría.
  3. Portul Playa Blanca – Yaiza.
  4. Portul Carmen – Tías.
  5. Portul sportiv Marina Rubicón – Yaiza.