Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kokkini Hani


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa***** este situat la 10 km de Aeroportul International din Heraklion, direct pe plaja privata cu nisip.

Hotelul Knossos Beach Bungalows Suites Resort and Spa***** localizat intr-o zona linistita si retrasa in Kokkini Hani, in partea de nord a insulei Creta, fiind unul dintre hotelurile moderne din zona Heraklion, construit in jurul unui golf creat natural, pune la dispozitia turistilor sai vederi panoramice la Marea Egee, precum si servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Mitsis Rinela Beach Resort & Spa***** este situat in statiunea Kokkini Hani, langa plaja. Parcul acvatic Water City se afla la 1 kilometru distanta iar Creta Aquarium la 2 kilometri.

Aeroportul international din Heraklion se afla la 10 kilometri.

Hotelul Mitsis Rinela Beach Resort & Spa**** din Kokkini Hani, insula Creta, dispune de toate facilitatile si de tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante de 5 stele la malul marii Mediterane. In perioada 2017-2020 a beneficiat de renovari.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Arina Beach Resort**** ete situat la 10 km de Aeroportul International Heraklion si la 10 km de Hersonissos, pe plaja.

Hotelul Arina Beach Resort**** localizat pe plaja din Kokkini Khani, face parte din renumitul lant hotelier Vita Hotels, ce se intinde pe o suprafata de 10 acri, reprezentand alegerea ideala pentru cei ce vor sa se relaxeze la plaja cat si pentru cei care doresc sa se distreze alaturi de cei dragi, fiind inconjurat de nisipul ariu si de verdele crud al gradinii.