Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kallithea


8 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Aegean Melathron***** este situat la 100 de metri de plaja si la 3 kilometri de statiunea Kallithea, Halkidiki.

Hotelul Aegean Melathron din Kallithea este clasificat la 5 stele si ofera o atmosfera exclusivista si plina de rafinament. 


FACILITATI: Piscina exterioara incalzita, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Ammon Zeus 5* fost renovat integral in primavara 2017 si este situat pe plaja in apropierea centrului statiunii Kallithea (5 minute de mers pe jos), in Halkidiki, pe bratul Kassandra. Plaja pe care este construit hotelul Ammon Zeus**** din Kallithea este una dintre cele mai curate din Halkidiki si este clasificata cu Blue Flag.

In trecut pe locul in care se afla azi hotelul a fost Manastirea Rusa a Muntelui Athos. Biserica din interiorul hotelului dateaza din sec. XVIII-lea. In imediata apropiere a hotelului se afla templul lui Ammon Zeus.

Important : Hotelul este nonsmoking - hotel pentru nefumatori. In camere nu se permite fumatul . Se poate fuma doar pe balcoane 


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Spa & Wellness, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Theophano Imperial Palace***** este situat pe plaja Solina, intre statiunile Kallithea si Kriopigi. Hotelul se afla chiar langa plaja.

Hotelul Theophano Imperial Pallace***** din Kallithea ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite, pentru petrecerea unei vacante minunate, pline de lux si eleganta, la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Athos Palace**** este situat la 100 de metri de plaja Solina, intre statiunile Kallithea si Kriopigi, in peninsula Halkidiki, de pe bratul Kassandra. 

Statiunea Kallithea se afla la aproximativ 2 kilometri de hotel.

Hotelul Athos Palace**** din Kallithea ofera o vacanta de vis atat familiilor cu copii cat si tinerilor in cautare de servicii de calitate, facilitati deosebite si nu in ultimul rand distractie.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Piscina interioara, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Pallini Beach**** este situat la 100 de metri de plaja Solina, intre statiunile Kallithea si Kriopigi, in peninsula Halkidiki, de pe bratul Kassandra. 

Statiunea Kallithea se afla la aproximativ 2 kilometri de hotel.

Plimbari pe plaje intinse, practicarea de sporturi natuice de toate tipurile, scuba diving, animatie si distractie pentru toata familia, sunt doar cateva din posibilitatile de petrecere a timpului la Hotel Pallini Beach**** din Kallithea.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Macedonian Sun*** este situat la 300 de metri de plaja si la 1 kilometru de statiunea Kallithea.

Construit in stil traditional, pe un deal, intr-o zona plina de verdeata, cu vedere spre marea Egee, hotelul Macedonian Sun*** din statiunea Kallithea ofera vacante relaxante atat familiilor cu copii cat si tinerilor care sunt in cautare de odihna si liniste.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Vila Alkionis Studios 2* este situata in statiunea Kallithea, pe bratul Kassandra, in peninsula Halkidiki. Vila este situata la 100 de metri de centrul statiunii si 350 de metri de plaja.

Vila Alkionis Studios 2* din Kallithea ofera conditii bune de cazare, la preturi accesibile.


FACILITATI: Piscina exterioara

Apartamentele Oceanis sunt situate in statiunea Kallithea, la aproximativ 400 de metri de plaja.

Orasul Salonic se afla la 65 de kilometri.

Apartamentele Oceanis din Kallithea ofera cazare in sistem self-catering la preturi accesibile.

Kallithea

Statiunea Kallithea este faimoasa pentru plaja sa care se afla la aproximativ 50 km sud de orasul Polygiros, pe partea de est a peninsulei Kassandra. Acesta este printre cele mai vizitate si bine organizate plaje din Halkidiki. Cu apa marii de cristal si vegetatia luxurianta, statiunea Kallithea ofera un mediu de petrecerea al vacantei minunat, atat pentru adulti cat si pentru copii. Plaja Kallithea are nisip auriu, umbrele, sezlonguri si facilitati turistice diverse. Datorita apropierii plajei de satul Kallithea accesul turistilor la plaja se face foarte usor.