Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Insula Ibiza


9 - unitati de cazare

6 - statiuni , 1 - unitate de 5 stele , 6 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Insula Ibiza

Hotelul Nautico Ebeso***, total renovat in anul 2011, este situat in zona Figueretas, la 300m de plaja si la 1km fata de centrul orasului Ibiza. Complexul este format din 2 hoteluri: Nautico si Ebeso.

 Complexul hotelier Nautico Ebeso***, situat la 300 m de plaja din Figueretas si aproape de capitala Ibiza, este o varianta buna de cazare atat pentru cei care vor sa experimenteze viata de noapte a insulei, cat si pentru iubitorii de mare, plaja si soare.


Hotelul Royal Plaza****, deschis tot timpul anului, este situat in centrul orasului Ibiza, la numai 5 minute mergand fata de port si foarte aproape de centrul vechi al orasului, Dalt Vila (declarat Patrimoniu al Umanitatii de catre UNESCO) . Distante: fata de port – 200m, fata de plaja Talamanca – 1.5km, fata de aeroport – 8km, fata de orasul San Antonio – 15km.

 

Hotel citadin, Royal Plaza***, situat foarte aproape de centrul vechi al orasului Ibiza, este locul ideal pentru persoanele care, pe langa mare si plaja, vor sa se bucure de viata animata de noapte a insulei, dar si de serviciile oferite de Spa-ul hotelului.


Hotelul Argos**** este situat chiar pe malul marii, la finalul promenadei maritime, intre golfurile Ibiza si Talamanca, in Playa de Talamanca, la 1.8 km de centrul capitalei Ibiza, la 1,5 km de port si la 8 km de aeroport.

Hotelul Argos**** (Playa de Talamanca, Ibiza, Baleare) este varianta optima de cazare pentru cei care vor sa imbine plaja la malul marii Mediterane cu distractia specifica Ibizei.


Hotelul Simbad****, complet renovat in iarna anului 2007, se afla chiar in fata plajei Talamanca, la numai 3 km de D’Alt Villa si de centrul orasului Ibiza.

Hotelul Simbad****, situat in Playa de Talamanca, statiune aflata foarte aproape de capitala Ibiza, ofera toate elementele necesare petrecerii unei vacante perfecte: conexiune ADSL in camere, piscina exterioara si interioara, Spa, parcare.


Hotelul Victoria***, renovat in totalitate in anul 2007, se afla la 150m fata de plaja, la aproximativ 10km de Ibiza capitala si la 10km de aeroport. La aproximativ 2 km de hotel se afla discotecile Pachá si El Divino, iar Privilege si Space sunt la 10 – 15 min distanta cu masina.

 

Hotelul Victoria***, situat in Playa de Talamanca (Ibiza), este locul ideal pentru cei care vor sa experimenteze viata de noapte din cunoscutele discoteci Pacha, El Divino, Privilege si Space.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa***** este situat pe malul marii, in statiunea Playa d’en Bossa, una dintre cele mai faimoase plaje din Insula Ibiza. Aeroportul se afla la numai 4 km distanta, iar centrul orasului Ibiza la 6 km.

Hotelul Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa*****, situat pe malul marii in statiunea Playa d’en Bossa, este una dintre cele mai exclusiviste unitati de cazare din zona, oferind servicii de inalta calitate.


Hotelul Goleta Tres Carabelas Club Sirenis**** este situat chiar pe malul marii, foarte aproape de orasul Ibiza (la 2km de centru) si la 6km de aeroport.

Hotelul Goleta Tres Carabelas Club Sirenis****, situat in Playa d\'en Bossa la numai 2 km de centrul orasului Ibiza, este locul ideal pentru cei care vor sa imbine relaxarea de pe plaja din fata hotelului cu viata de noapte din insula care nu doarme.


Hotelul Torre del Mar**** este situat chiar pe malul marii, la 100m de faimoasa plaja d’En Bossa, la 2 km de centrul capitalei Ibiza si la 7 km de aeroport. In apropierea hotelului sunt o multime de baruri, restaurante si zone comerciale. Statia de autobuz este la 150m; serviciu de radio-taxi 24h; in apropiere – portul din Ibiza de unde se poate ajunge pe apa foarte usor in insula Formentera.

Hotelul Torre del Mar****, situat chiar pe plaja in statiunea Playa d\'en Bossa si la 2 km de centrul orasului Ibiza, este o optiune foarte buna de cazare atat pentru iubitorii de plaja, cat si pentru familiile cu copii (loc de joaca destinat celor mici).


Hotelul Barcelo Pueblo Ibiza*** este situat la 300 m de plaja d’es Torrent si la 10 minute cu masina fata de cele mai bune plaje si golfuri din Ibiza (Playas de Compte, Cala Tarida, Cala Bassa), intr-o zona privilegiata, de unde se pot contempla cele mai frumoase apusuri din intreaga insula. Aeroportul se afla la 18 km de hotel, iar accesul catre acesta este foarte facil.

Hotelul Barcelo Pueblo Ibiza***, situat la 300 de plaja d’es Torrent in San Jose, in apropiere de statiunea San Antonio (Ibiza), impresionaeaza prin calitatea facilitatilor si serviciilor sale, prin programul complet de animatie si prin ambianta placuta si peisajele cu care va intampina. Hotelul ofera serviciul de all inclusive.

Insula Ibiza

Ibiza (în catalană - Eivissa) este o insulă situată în Marea Mediterană; face parte din Comunitatea Autonomă a Insulelor Baleare, în Spania. Insula este extinsă pe o suprafaţă de 570 km ² şi are o populaţie de 125.053 de locuitori (în urma ultimului recensământ din 2008). Are 210 km de litoral, în care plajele cu nisip fin alternează  cu zone pietroase. Distanţa maximă a insulei este de 41 km de la nord la sud şi de 15 km de la est la vest.

Insula are o morfologie foarte neregulată, formată din mai mulţi munţi (dintre care cel mai înalt este Sa Talaia, situat în municipiul San Jose, cu o altitudine de 475 de metri).

Geografia:

Insula Ibiza se află la aproximativ 79 km est de Peninsula Iberică, în dreptul localităţii Denia, la 140 km sud-vest de insula Mallorca, şi la nord de Formentera, cu coordonatele 38.98 ° N 1.43 ° E. Capitala sa este Ibiza (Eivissa în catalană) şi cele mai importante localităţi ale insulei, pe lângă capitală, sunt San Antonio de Portmany şi Santa Eulalia del Río; cel mai mare municipui este San José.

Insule Ibiza şi Formentera sunt cunoscute ca Insulele Pitiusas, formând un arhipelag diferit faţă de cel al insulelor Mallorca şi Menorca, cu toate că în zilele noastre se vorbeşte de arhipelagul Balear (cele patru insule fac parte din aceeaşi unitate administrativă). Insula Ibiza este străbătută de un singur râu, Santa Eulalia del Río, singurul râu din Baleare, care de mulţi ani este uscat din cauza exploatării excesive a resurselor de apă de pe insulă.

Demografia:

 Municipiile insulei Ibiza (2005)

 

Municipiu

Populaţie

Suprafaţă

Densitate

1 

Ibiza

42.797 loc

11,14 km²

3.841,74 loc/km²

2 

Santa Eulalia del Río

26.724 loc

153,58 km²

174,01 loc/km²

3

San José

18.382 loc

159,38 km²

115,33 loc/km²

4

San Antonio Abad

18.366 loc

126,80 km²

144,84 loc/km²

5

San Juan Bautista

4.838 loc

121,66 km²

39,77 loc/km²

Total insula Ibiza

111.107 loc

572,56 km²

193,22 loc/km²

Adimistraţie:

Insula este împărţită în cinci municipii, iar acestea la rândul lor în parohii. Organismul de conducere al arhipelagului este guvernul Balear, care guvernează Ibiza şi Formentera prin intermediul Consiliului Insular al Ibizei şi Formenterei, ca formă de administrare teritorială. În urma reformei statutare din 2008, Formentera a căpătat un statut aparte de cel al insulei Ibiza, având propriul său Consiliu Insular şi păstrând figura nominală a Primăriei sale – cele două organisme au fuzionat. Existenţa sa se bazează pe instituţia vechii Universităţii, moştenită de la Coroana Aragoneză, care fusese desfiinţată după Războiul de Succesiune Spaniolă la începutul secolului al XVIII - lea, fiind înlocuit cu un alt organism, Primăria.

De la 1 ianuarie, s-a constituit Consiliul Insular al insulei Formentera (în catalană, Consell Insular de Formentera).

Plaje - Insula Ibiza

Obiective culturale:

Catedrala din Ibiza, în care se află imaginea Virgen de las Nieves (patroana Ibizei), precum şi sediul Episcopiei din Ibiza.

Patrimoniu al Umanităţii:

85.64 km ² din Ibiza sunt parte a Patrimoniului Mondial numit "Ibiza, biodiversitate şi cultură", declarat de către UNESCO în 1999. Acesta este un loc de caracter mixt, adică, atât cultural şi natural. Astfel cum a subliniat de Organizaţia Mondială, Ibiza este un exemplu excelent de interacţiune între ecosistemele marine şi de coastă. Preerile dense de Posidonia oceanică (iarbă de mare), o specie endemică importantă care se găseşte doar în bazinul mediteranean, conţine şi suportă o varietate de viaţa marină. Ibiza păstrează dovezi considerabile ale lungii sa istorii. Siturile arheologice de la Sa Caleta şi de Puig des Molins (necropolă) atestă rolul important jucat de insulă în economia din Marea Mediterană în preistorie, în special în timpul perioadei feniciano-cartagineză. Fortificata „Ciudad Alta” (Alta Vila) este un exemplu remarcabil al arhitecturii militare renascentiste; a avut o profunda influenta asupra dezvoltării de fortificatii în aşezările de spaniole din Lumea Nouă. Din acest loc face parte Parcul Natural Ses Salines, bine cunoscut pentru plaja sa.