Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Hoteluri Plutitoare


1 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele )


Prin hoteluri plutitoare se au in vedere Nave Fluviale care ofera cazare oaspetilor sai. Hotelul se afla ancorat pe bratul Dunarea Veche in inima rezervatiei Deltei Dunarii. De aici se pot face excursii in toate punctele de interes din Rezervatie.

Hotelurile Plutitoare sunt intruchiparea unui minunat sejur in Delta Dunarii. Romantismul acestora este greu de egalat. Printre avantajele unei vacante pe hotel plutitor Splendid***** se numara:

  • un hotel plutitor ofera o reala apropiere de natura: privelistea spectaculoasa din Delta Dunarii chiar la fereastra camerei dumneavoastra
  • hotel plutitor Splendid va ofera confortul unei vacante de 5 stele, dar si bucuria unei aventuri in mijlocul salbaticiei apelor: sunetul discret al valurilor si senzatia de plutire va vor face somnul mult mai odihnitor
  • cazarea in Delta pe un hotel plutitor este ecologica: suprafata de uscat este mai putin de un sfert din Delta Dunarii, iar un hotel plutitor, spre deosebire de un hotel obisnuit in Delta, nu lasa urme pe sol. Astfel, grindurile si insulele vor ramane in continuare un habitat ideal pentru varietatea de plante, pasari si animale ce alcatuiesc biodiversitatea in Delta. 
  • de la bordul unui hotel plutitor, puteti face excursii in Delta mult mai usor - hotelul plutitor Splendid pune la dispozitie ambarcatiuni pentru excursii pe canale greu accesibile si lacuri, excursii de pescuit in delta, sau pur si simplu scurte plimbari cu barca
  • cazare in Delta chiar pe oglinda apei, in camere cu un confort de 5 stele, in conditii de siguranta maxima, hotelul fiind dotat cu automatizari si senzori pentru prevenirea imediata a oricarei defectiuni ce ar aparea, conforme cu toate normele si exigentele Uniunii Europene in vigoare, astfel incat turistii sa beneficieze de cel mai ridicat grad de confort si de maxima siguranta.

Hotel plutitor SPLENDID este inmatriculat sub Pavilion Romanesc la Capitania Giurgiu. Lungimea navei este de 37.45 m, iar latimea este de 7.20 m, este o nava care ofera tot confortul unui hotel de lux, in mijlocul naturii inconjurati de apa si cele mai variate specii de pasari si plante, ce isi propune sa ofere turistilor concediul de vis.

 

Hoteluri Plutitoare

Hotelurile plutitoare sunt una din cele mai inedite unitati de cazare din turismul romanesc .Fiecare astfel de hotel este de fapt un hotel plutitor  care se deplaseaza prin Delta Dunarii remorcat de o nava remorcher . Se stabileste un traseu la alegerea turistilor sau in functie de programele gata intocmite si pe intreg parcursul croazierei hotelul se deplaseaza pe canalele si bratele Dunarii intre punctele de pescuit si de interes turistic .Navele sunt constructii moderna cu confort ridicat ,clasificate la 3 stele si 4 stele dotate cu restaurantul ,bar-ul  (cu aer conditionat ) ce ofera o panorama superba prin geamurile dispuse pe toata inaltimea incaperii in amandoua bordurile .Pe puntea superioara este amenajat un loc de plaja cu sezlonguri .Hotelul plutitor are incalzire si apa calda permanent .Noaptea se ancoreaza si oaspetii pot sa se odihneasca in perfecta liniste in mijlocul celui mai salbatic tinut turistic al Europei ,Delta Dunarii. Se ofera  transport cu barca in Delta Dunarii gratuit de la hotelul plutitor spre zonele de pescuit sau de urmarire a pasarilor zburatoare. Uneltele de pescuit (undite ) si momeli gratuit pentru cei care doresc sa pescuiasca.