Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Hotel Vladislav Party

Hotel Vladislav Party


Nisipurile de Aur, Bulgaria

POZITIA GPS: 43.283054, 28.040537

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Piscina exterioara

ADULTS ONLY - Hotelul Vladislav Party*** din Nisipurile de Aur se adreseaza exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani. Hotelul este situat la circa 150 m de plaja, in al doilea rand de hoteluri, in zona centrala a statiunii. De la hotel se ajunge cu usurinta la toate cluburile si Disco din Nisipurile de Aur. Conceptul hotelului Vladislav*** PARTY HOTEL este complet diferit fata de orice alt hotel din statiune, adresandu-se exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani, iar personalul hotelului este dinamic, format atat din tineri bulgari, cat si mai ales din tineri din afara Bulgariei. Totul este gandit pentru o petrecere cat mai frumoasa si activa a concediului, fiind implimentat conceptul "Party & Fun". Managerii hotelului doresc ca oaspetii sa se simta bine si confortabil, creand o ambianta vesela si dinamica, oaspetii fiind inconjurati doar de tineri: atat personalul hotelului, cat si alti oaspeti tineri de diferite nationalitati. Ultima renovare a avut loc in 2013.

Adauga la Hoteluri Favorite

exterioare

exterioare - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

exterioare

GALERIE
exterioare - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

camere

GALERIE
camere - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Vladislav Party, Nisipurile de Aur, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Informatii tarife

Perioade Tarifare 2020 : 

 

         
         
         
    Min. 2 nopti    
10.05-15.06 16.06-03.07 04.07-21.08 22.08-05.09 06.09-30.09

 

Adults only 18+

Oferte Zile Gratuite  (zile cazare = zile platite )

 • 13=12; 7=6 pentru sejururile cu intrare in perioada 10.05-10.06 si dupa 05.09
 • 14=12 pentru sejururile cu intrare in perioada 10.05-10.06 si dupa 05.09

Pentru perioada de cazare care cuprinde 2 perioade tarifare noptile gratuite sunt cele cu tariful cel mai mic.

Nota : periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

Servicii de cazare

Numar camere: 148

Hotelul Vladislav Party*** din Nisipurile de Aur reprezinta o cladire de 5 etaje cu 2 lifturi, avad cazare doar in camere duble - 148 la numar. 

Camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, fotoliu extensibil, aer conditionat individual, TV satelit, mini-bar, telefon, Wi-Fi (contra cost), uscator de par (la receptie), balcon. Suprafata camerelor este de circa 20 mp.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul Vladislav Party*** din Nisipurile de Aur dispune de urmatoarele servicii si facilitati:

 •  restaurant
 •  lobby bar
 •  “Happy Viking” Disco (bauturile sunt contra cost)
 •  bar "Alarma" Party (bauturile sunt contra cost)
 •  piscina principala in aer liber, conectata la lobby bar;  umbrele de soare si sezlonguri gratuite langa piscina
 •  piscina in aer liber "Den Glade Viking by Day" cu  bar si scena pentru animatie
 •  Wi-Fi in lobby
 •  biliard (contra cost)
 •  seif (contra cost)
 •  birou de schimb valutar
 •  magazin
 •  spalatorie 
 •  fier de calcat 

Accesul cu animale de companie nu este permis.

Descriere Servicii Hotel

DESCRIERE SERVICII HOTELIERE 2019:

 • Mic dejun
 • All Inclusive:  mic dejun tarziu de la 10:00 la 14:00 - bufet international cu salata, fructe, branza, salam, unt, dulciuri, croissant, pizza, burgeri, sandvisuri, spaghete, cartofi prajiti, mancaruri calde, mancaruri vegetariene; bere la dozator, bauturi racoritoare, apa minerala • cina de la 18:00 la 20:00 - bufet international cu salata, fructe, aperitive, sandvisuri, burgeri, feluri principale, optiuni vegetariene, bere la dozator, bauturi racoritoare, apa minerala
 • All Inclusive DRINKS: mic dejun tarziu de la 10:00 la 14:00 - bufet international cu salata, fructe, branza, salam, unt, dulciuri, croissant, pizza, burgeri, sandvisuri, spaghete, cartofi prajiti, mancaruri calde, mancaruri vegetariene; bere la dozator, bauturi racoritoare, apa minerala • cina de la 18:00 la 20:00 - bufet international cu salata, fructe, aperitive, sandvisuri, burgeri, feluri principale, optiuni vegetariene, bere la dozator, bauturi racoritoare, apa minerala • selectie de bauturi de la ora 10:00 la 22:00 in barul Lobby: Rum Cola, Gin Tonic, Vodka Juice (sau Lemon, Cola, Energy), Mint Liqueour Sprite; Brandy Cola, Mastika Soda (sau Cola) Tequila Sunrise, Sex on the Beach, Cocktail Kamikaze, cocktail Swimming pool, vin la sticla, sampanie la sticla, bere la dozator, bauturi racoritoare (suc, apa carbogazoasa), apa minerala.

Informatii Litoral 2020

NOTIFICARE IMPORTANTA VARA 2020 : datorita situatiei exceptionale pricinuita de masurile luate de autoritati impotriva COVID serviciile si facilitatile oferite de hoteluri au suferit unele modificari . Ca atare unele servicii se vor acorda in anumite conditii si alte servicii nu se vor putea oferi. Exemple : in functie de hotel ,bufetul suedez fie se va servi de catre ospatari fie va fi a la carte fie va fi cu autoservire. Sezlongurile si  umbrelele pe plaja incluse in oferta la momentul rezervarii pot sa nu mai fie disponibile pentru anumite perioade sau pe intreg sezonulUnele facilitati ale hotelului pot fi inchise datorita acestei situatii  ( spa , sauna , fitness ) Aceste impedimente nu sunt imputabile nici hotelurilor si nici agentiilor de turism ! Plaja.ro ( Est Turism) face eforturi pentru a actualiza toate informatiile dar in aceste circumstante nu este posibil sa oferim toate informatiile exacte.