Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !
Hotel Stankoff

Hotel Stankoff


Nessebar, Bulgaria

POZITIA GPS: 42.659389, 27.733601

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotelul Stankoff 2* este situat in Orasul Vechi Nessebar, chiar pe insulita legata de Orasul Nou printr-o sosea. Accesul se face foarte usor, dupa parcurgerea drumului catre insulita, virati stanga spre hotel. Hotelul Stankoff 2* din Nessebar este situat pe malul marii, beneficiind de o frumoasa vedere catre mare si portul turistic. Distanta pana la plaja orasului Nessebar este de circa 1,5 km, iar pana la plaja din Sunny Beach este de circa 2 km. Exista tractorase de vara care asigura transportul pana la plaja.

Micutul hotel Stankoff 2* din Nessebar isi asteapta oaspetii in camere confortabile, un vin bulgaresc deosebit servit la terasa spectaculoasa a hotelului, avand vedere panoramica asupra golfului care adaposteste si cea mai mare statiune bulgareasca de pe litoralul Marii Negre - Sunny Beach. Hotelul ofera o escapada intr-o lume de vis, in medievalul orasel Nessebar.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

 - Stankoff, Nessebar, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Informatii tarife

Perioade Tarifare 2021 : 

 

           
           
           
           

20.03-14.05

15.05-15.06 16.06-09.07 10.07-25.08 26.08-10.09 11.09-15.10

 

Copii < 13 ani - gratuit sau reducere in anumite combinatii cu adultii .

Oferte Speciale si Early Booking 2021 : pentru discount si data de expirare a ofertelor efectuati cautare pentru perioada dorita si acestea vor aparea ca in exemplificarea urmatoare  :

Nota : periodele tarifare de mai sus sunt aferente ofertei de baza. Ofertele speciale pot modifica raportul intre tarife pentru unele perioade. Pentru tariful exact efectuati cautare pe site pentru perioada dorita.

 

Servicii de cazare

Numar camere: 6

Hotelul Stankoff 2* este o afacere de familie, un hotel cu capacitate mica de cazare dar care este foarte atent la detalii si dispune de un restaurant cu preparate delicioase. Cazarea se asigura in 3 camere duble si in 3 apartamente. Dotari: climatizare/ aer conditionat, balcon/terasa, grup sanitar cu dus, TV satelit/cablu, minibar/frigider, izolare fonica, acces la internet, telefon.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: restaurant cu terasa spatioasa cu vedere la mare, room-service, seif, camere de nefumatori, inchiriere de biciclete, posibilitate de organizare pescuit, excursii, plimbari cu barca, parcare.