Hotel Royal Hotel 4 stele

Pozitia GPS: 44.199361, 28.646839

Imagini hotel

Imaginile prezentate au strict caracter orientativ. Ele cuprind numai o parte din incaperile hotelului si sunt reprezentative pentru conditiile existente la momentul cand s-au facut fotografiile si pentru acele spatii fotografiate.


Localizarea unitatii de cazare

Hotelul Royal **** este situat in orasul Constanta pe B-dul Mamaia, la aproximativ 300 m de plaja "Trei papuci" si 3 km de plaja din Mamaia (Hotel Parc).

 

Descrierea unitatii de cazare

Hotelul Royal este deschis pe parcursul intregului an. In apropiere se afla cateva puncte de atractie importante din Constanta: Delfinariu, Planetariu, Biserica de lemn "Sf. Mina" MicRorezervatia de pasari exotice, Centrul comercial City Mall.

Conditii de cazare

Hotelul are 5 etaje, 1 lift si 50 de camere: 25 camere duble matrimoniale, 15 camere duble twin, 5 camere extralarge (garsoniere) si 5 apartamente.

Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu, tv cablu, minibar, aer conditionat, telefon si internet wireless.


 • Uscator de par
 • Seif in camera

Servicii si Facilitati Hotel

 • Restaurant international - 80 locuri
 • Bar de zi
 • Sali de conferinte - maxim 30 locuri, maxim 80 locuri (videoproiector, ecran, flipchart, laptop, conexiune internet wireless)
 • Sala de fitness
 • Sauna
 • Salon masaj
 • Parcare

Este interzis accesul cu animale de companie.


 • Room-service
 • Seif
 • Servicii de spalatorie/curatatorie

Alte Oferte si Informatii Litoral 2019

 


 

IMPORTANT PENTRU CEI CARE AU TICHETELE DE VACANTA - PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE : 

*

 


Daca ati primit TICHETE DE VACANTA SAU CARDURI DE VACANTA aveti 2 OPTIUNI pentru a le utiliza: 

1. REZERVARE PRIN AGENTIE DE TURISM ( in acest caz agentia noastra EST TURISM - WWW.PLAJA.RO)  si puteti alege ORICE UNITATE DE CAZARE  la care exista oferte valabile pe site-ul nostru indiferent daca aceste unitati accepta sau nu plata cu tichete de vacanta deoarece decontarea tichetelor ( transformarea lor in bani reali ) se face de catre Plaja.ro ( Agentia Est Turism ) si NU de catre hotelier.  Deci nu este necesar ca unitatile de cazare sa accepte tichete de vacanta deoarece plata cazarii dvs se face de catre agentia de turism catre hotel cu bani reali.  

 

2. REZERVARE DIRECT LA RECEPTIA UNITATII DE CAZARE - faceti rezervarea direct la receptie fara a utiliza serviciile ( intermedierea ) unei agentii de turism . In acest caz si NUMAI IN ACEST CAZ atunci este OBLIGATORIU sa verificati daca unitatea de cazare aleasa primeste tichetele de vacanta pe care le aveti . 

 
     

Modalitati de Rezervare

Rezerva acest hotel sau cere informatii suplimentare.

VREAU INFORMATII
VREAU O REZERVARE FERMA
Rezervari prin e-mail sau formular online la Oferte Litoral 2019

Date generale

Numele si prenumele: *
Adresa de email: *
Nr. de telefon: *
De la (zi-luna-an): *
Pana la (zi-luna-an): *
Detalii cu privire la cazare (Va rugam sa precizati informatile relevante cu privire la cazarea pe care o doriti.):
Introdu acest cod de securitate: *
"Ma abonez la newsletter-ul saptamanal plaja.ro" (te poti dezabona apoi cu un singur click din orice mesaj)

Informati generale

pana la Plaja > 1,5 km , restaurant, sala conferinte, Internet, aer conditionat, parcare
 • Conditiile de cazare ale unitatilor prezentate pe www.plaja.ro¬†respecta standardele turistice locale.

 • Toate tarifele si ofertele sunt valabile in limita disponibilului si pot expira in orice moment si nu sunt retroactive.La ofertele Zile Gratuite ,noptile gratuite se considera cele cu tarife mai mici in cazul in care exista tarife diferentiate !

 • Ofertele Speciale si Reducerile de orice tip NU se pot combina intre ele cu exceptia ofertelor la care este mentionata aceasta posibilitate si nici nu se aplica retroactiv¬†.

 • Fotografiile de pe site sunt doar de prezentare si nu pot fi considerata contractuale,ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

  Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.plaja.ro catre beneficiarii rezervarilor.

Super Oferte Litoral 2019 !