Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !
Hotel Agora

Hotel Agora


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.871006, 28.596929

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Loc de joaca pentru copii

Hotelul Agora*** (fostul hotel Romanta) este situat in zona nordica a statiunii, in apropiere de hotel Miorita***, la circa 450 m de plaja.

Hotel Agora 3*cunoscut in trecut sub denumirea de  Hotel ROMANTA, si-a redeschis portile dupa ce a beneficiat in toamna 2018 – primavara 2019 de ample procese de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor sai interioare amenajate modern si confortabil.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

 - Agora, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar locuri: 16

Hotelul dispune de de 322 camere duble repartizate pe 5 nivele, deservite de 2 lifturi.

Camera cu pat matrimonial – confortabila si modern utilata, cu o suprafata de 16 m2, in camera cu pat matrimonial se pot caza 1 sau 2 persoane, camera dispunand de un pat dublu, avand mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit wi-fi, aer conditionat, balcon. Camera are baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par.

Camera  twin  (doua paturi separate ) – Camerele twin avand o suprafata de 16 m2,  este a alegerea perfecta pentru cazarea a 2 persoane. Camerele twin au doua paturi separate, avand mocheta, minibar, telefon, televizor LCD, acces gratuit wi-fi, aer conditionat, balcon. Camera are baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de par.

Apartament – apartamentele au suprafete generoase de 32m2 cu doua balcoane, sunt luminoase si confortabile, dotate cu aer conditionat si dispun de 2 camere, un living cu chicineta, canapea  extensibila, telefon, televizor LCD minibar, birou, precum si un dormitor cu pat dublu matrimonial. Conexiunea wi-fi este gratuita. Apartamentele sunt amenajate cu baie dotata cu cabina de dus, uscator de par.

 

Facilitati si Servicii Hotel

Restaurant propriu, bar de zi, terasa

Sala de conferinte

Parcare.

Nu se accepta accesul cu animale de casa.

Descriere Servicii Hotel

Demipensiune (Mic Dejun bufet + Pranz bufet)
Pensiune completa (Mic Dejun bufet + Pranz + Cina - bufet)