Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Gumuldur


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Club Yali Hotels & Resort 5* este situat pe plaja, la 3 km de centrul statiunii Gumuldur si 40 km de Aeroportul Izmir. Situat pe o plaja cu Blue Flag si inconjurat de gradini de mandarin, Hotelul Club Yali Resort 5* ofera facilitati si servicii foarte bune de cazare, fiind o locatie perfecta atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Club Cactus Paradise 4* este situat pe plaja statiunii Gumuldur, statiune cunoscuta pentru livezile de mandarin si pentru dezvoltarea rapida in industria turismului din ultimii ani. Deschis in anul 2004, Hotelul Club Cactus Paradise 4* este o cladire unica, cu decoratiuni speciale, facilitati excelente si servicii care vor garanta un sejur plin de relaxare si confort.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Fitness

Gumuldur Resort**** se afla la malul marii, la circa 50 km. nord de statiunea Kusadasi, in zona Gumuldur. Gumuldur Resort ocupa o suprafata de circa 32.000 mp.

 

Construit in 2008 si renovat in 2015, complexul Gumuldur Resort**** reprezinta o buna varianta de cazare in Turcia, apropierea de plaja de nisip fiind un avantaj major, precum si vederea panoramica asupra Marii Mediterane/ Marii Egee. 

Gumuldur

Gumuldur este unul din cele 12 orase ionice, situat la 50 km de Izmir, in inima centrului istoric al Turciei – orasul Ephesus la 35 km, casa Sfintei Fecioare Maria la 42 km, orasul antic Teos la 23 km, Lebedos la 24 km. Specifice pentru acest oras sunt livezile de mandarin, lamai sau portocal. Daca te-ai saturat de inotat si stat la soare, te poti plimba in padurile de pini ale muntilor.

 

Inainte ca turismul sa fie o importanta sursa de venit, principalele activitati ale localnicilor erau pescuitul si agricultura.

 

Statiunea Gumuldur dispune de o coasta lunga de 8 km, nisip si o multime de sporturi acvatice ce pot fi practicate. Toate acestea au atras si continua sa atraga turistii de-a lungul timpului.

 

In ultimii ani numarul hotelurilor, motelurilor si al apartamentelor a crescut considerabil.

 

Harta: