Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Gandia

 

Capitala zonei La Safor - Gandia (Costa de Valencia, Spania), se incadreaza intr-un peisaj particular intre muntii din interior si marea Mediterana. O plaja intinsa de aproape 5km strabate litoralul acestei localitati, unde se ofera turistilor o gama variata de infrastructuri si de servicii turistice care au transformat Gandia intr-una dintre cele mai populare destinatii de pe coasta Valenciana. Clima de care se bucura toata perioada anului orasul valencian, ca si calitatea plejelor ii atrag pe toti cei care cauta mare, soare si o varietate de sporturi, mai ales nautice. In zona portuara, traditia veche marinaresca convietuieste cu cele mai moderne instalatii, printre care si un club nautic, destinate tuturor celor care sunt pasionati de windsurf sau scufundari.De o parte si de alta a portului, se intind aproape 5 km de plaja cu nisip fin auriu. Faleza maritima delimiteaza in nord plaja Nord, situata intr-o zona unde accesul se face foarte usor si dotata cu o varietate de servicii: inchiriere articole sportive si de plaja, hoteluri, restaurante, baruri, discoteci, terase.Cei care sunt in cautarea unui mediu mai intim se pot indrepta spre partea cea mai nordica a coastei unde, imprejmuita de une, se afla linistita plaja nudista L’Ahuir, intinsa pe mai mult de 2 km.

 

Harta:


View Gandia in a larger map

Plaje - Gandia

 

1.   Gandía, este una dintre cele mai mari plaje valenciene (2960m – lungime si 85m – latime), dispune de o ampla oferta gastronomica si hoteliera. Este formata din nisip alb fin, valurile sunt moderate si are tot tipul de doari.

2.   L’Ahuir, formata din nisip alb fin, este o plaja nudista linistita, destul de mare ca intindere (1760m – lungime, 65m – latime). Apa marii nu este foarte adanca, iar valurile sunt moderate.

3. Venecia, se afla langa portul din Gandía, chiar la varsarea râului Serpis in marea Mediterana. Gradul de ocupare al plajei este redus; se poate ajunge aici traversand podul care leaga Gandía de Morells. Este formata din nisip alb fin (530m – lungime, 45m – latime), valurile sunt moderate si are ca dotari dusuri si un parc pentru copii.

Obiective culturale:

 

Oras ducal, Gandia este posesoarea unui trecut ilustru, cum se poate aprecia vizitand zona sa istorica, unde este inca prezenta urma ducelui Juan de Borja, in forma unor importante constructii ca Palacio Ducal, la Colegiata, Antigua Universidad. Monumente: Colegiata de Santa María, Palacio Ducal de Gandía. Golf: Club de Golf de Gandía, inaugurat in 1990, deschis tot timpul anului, situat la 2km de centrul localitatii Gandía si la 70km de aeroportul Manises din Valencia.