Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fuerteventura


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara

Hotelul IFA Alamarena**** este situat langa kilometrica plaja Jandía, considerata una dintre cele mai bune din Europa, la aproximativ 2.5 km de port si in apropiere de localitatea Morro Jable, unde exista o multime de restaurante, zone comerciale si posibilitati de petrecere a timpului liber.

Hotelul IFA Altamarena****, situat in insula Fuerteventura (Insulele Canare, Spania), permite clientilor sai sa se bucure de ambientul linistit si relaxant care il caracterizeaza. Este potrivit si pentru familiile cu copii, intrucat ofera o gama variata de programe de animatie.

Fuerteventura

 

Fuerteventura este a doua ca pozitie (de la nord la sud) dintre insulele Canare. Este marginita de imense plaje din nispi auriu, care, combinat cu apa limpede de culoare tourquoise, va vor face sa va simtiti ca in Paradis. . Printre posibilitatile de distractie se numara plimbarile printre exoticele conuri vulcanice, scufundarile, windsurf-ul.Oferta de cazare a insulei Fuerteventura este si ea foarte variata: de la pitoresti case rurale pana la cele mai luxoase hoteluri, cu toate dotarile necesare, situate in nuclee turistice animate de parcuri de distractie pentru toate varstele si de terenuri de golf.

Harta:


View Fuerteventura in a larger map

Insulele Canare cuprind sapte insule mari si sase insule mai mici. Extrema nordica este situata la 29Ëš si 25’ nord, iar extrema sudica la 27Ëš si 38’ nord. Altitudinea maxima este de 3718m (Varful Teide, in insula Tenerife). Suprafata totala a insulelor este de 7446 km² si au 257km de plaja.In insulele Canare sunt 8 aeroporturi si 41 de porturi (de pescuit, pentru ambarcatiuni de agrement sau maritime – comerciale).  

 

Obiective culturale:

 

Cunoscuta ca insula linistita, Fuerteventura, a doua ca extindere dintre insulele Canare, ofera peisaje singulare, ca muntele mitic Tindaya, campiile sale ondulate. Micile sate de coasta sunt exemple pentru arhitectura specifica zonei; intalnim aici biserici, castele, dar si o retea de muzee care ii pot oferi turistului o interesanta plimbare prin istoria insulei pline de comori: broderie sparta, arta de a impleti cosuri, olarit. Fuerteventura, cu 13 spatii naturale protejate isi pune in evidenta exotismul cu ajutorul palmierilor, al aloei vera, folosita in elaborarea diferitelor produse cosmetice.

Porturi nautice: Portul Corralejo – in Muelle de Coralejo, municipiul La Oliva; Portul Gran Tarajal – Gran Tarajal, municipiul Tuineje.; Portul Morro Jable – Morro Jable, municipiul Pájara; Portul Sportiv El Castillo – Caleta de Fuste, 35610, municipiul Antigua