Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fira


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

De Sol Spa Hotel Santorini***** este localizat la 5 km de Aeroportul din Santorini, la 8 km distanta de port, la 600 de metri de Muzeul Thirei Preistorice si de Muzeul de Arheologie.

De Sol Spa Hotel Santorini***** situat la 2 km de centrul orasului Fira, este un complex de lux cu vedere la Marea Egee, pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aressana Spa Hotel and Suites**** este localizat la 6 km de Aeroportul Santorini, la 3 km de vulcan, la 3 km de port, la 100 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz si la 10 km de plaja Perivolos.

Aressana Spa Hotel and Suites**** este situat in inima orasului Fira, la cativa pasi de renumita caldeira, plin de viata hotelul reuseste sa ofere liniste si intimitate intr-un mod ingenios impletind relaxarea armonioasa cu conectarea usoara de centrele de interes si de centrele comerciale, tavernele, magazinele si restaurantele din zona este membru al Small Luxury Hotels of the World, ofera clientilor sai decorul unic si original pentru o vacanta de vis precum si tratamente de infrumusetare si de relaxare la Tefsion Kallos Spa.