Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Elia


3 - unitati de cazare

3 - unitati de 5 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Myconian Avaton Resort este situat in Elia, la aproximativ 300 m de plaja si la 11 km de orasul Mykonos. Hotelul a fost deschis in 2014 si face parte din lantul Myconian Collection.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Myconian Imperial Resort este situat la 50 de metri de plaja Elia si la 12 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.

Situat in una dintre cele mai romantice destinatii din lume, insula Mykonos, hotelul Myconian Imperial Resort ofera conditii deosebite de cazare, evidentiindu-se prin lux, eleganta si intimitate. Aflat pe Elia Beach, o plaja linistita, hotelul ofera facilitati moderne, cum ar fi un centru Spa de ultima generatie, piscine exterioare si interioare precum si posibilitatea de practicare a diverselor sporturi nautice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Royal Myconian este situat la 50 de metri de plaja Elia si la 12 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.

Acest hotel elegant, situat intr-o zona foarte frumoasa, orientat catre mare, ofera facilitati deosebite, precum un centru SPA modern, piscina interioara, piscina exterioara si plaja amenajata. Pe plaja hotelul ofera oaspetilor sai racoritoare, prosoape de plaja, sezlonguri si umbrele si posibilitatea de practicare a sporturilor nautice. Hotelul ofera cazare in camere decorate modern, unele avand piscina privata sau terasa cu jacuzzi in aer liber.