Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

El Arenal


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mediterranean Bay****- Adults only este situat la 350 m de plaja Arenal si la 11 km de capitala Palma de Mallorca; in imediata apropiere a hotelului exista o multime de restaurante, baruri si magazine.

 Hotelul Mediterranean Bay****- Adults only a fost inaugurat in mai 2010, este situat la 350 m de plaja din statiunea Arenal si este una dintre cele mai moderne si confortabile unitati de cazare din zona.

El Arenal

El Arenal/ Can Pastilla/ Playa de Palma (insulele Baleare, Spania) este o zona care se afla intre municipiile Llucmajor si Palma de Mallorca, la putina distanta fata de aeroportul din Palma de Mallorca si fata de capitala. Zona comunica foarte bine pe sosea (auto propriu sau transport public) cu aeroportul si capitala. Aici intalnim cea mai mare concentratie de hoteluri din Mallorca, reprezentata de un centru turistic desfasurat pe aproximativ 4.600 de metri de plaja (Arenal) la est de golful Palma de Mallorca. In zona exista o multime de hoteluri, baruri, restaurante, discoteci, zone comerciale, companii de inchirieri auto/ moto/ biciclete, agentii de turism, un parc acvatic, dar si zone special destinate practicarii diferitelor sporturi: terenuri de tenis, centre de scufundari, schi nautic, windsurf, golf.  

 

Harta:


View El Arenal in a larger map