Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Durres


32 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele , 15 - unitati de 4 stele , 13 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotelul Royal G Max***** este situat pe plaja in Golem, la 2.3 km de plaja Qerret, 15 km de Durres si 36 km de aeroportul din Tirana.


Hotelul Adriatik***** din Durres este situat in extremitatea sudica a orasului Durres, pe plaja, la circa 4 km. de centrul orasului. 

 Hotelul Adriatik***** a fost complet renovat si transformat intr-un modern complex de 5 stele, fiind situat la malul marii Adriatice, avand o frumoasa curte cu palmieri, asigurand o atmosfera placuta si relaxanta vizitatorilor sai.

 

FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Grand Blue Fafa Resort***** este situat pe plaja in Golem - Durres, Albania, la 10 km de portul Durres, 10 km de amfiteatrul Durres si 26 km de aeroportul din Tirana. Complexul s-a deschis in iunie 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Fitness, Spa & Wellness

Hotelul Royal G Hotel & Spa***** este situat vis a vis de plaja in Durres - Albania, la 2 km de centrul statiunii, 1.8 km de port, 33 km de aeroportul din Tirana si 2.3 km de plaja Currila.


Hotelul 2 Kittarat Boutique&SPA**** se afla in zona de nord a orasului Durres, la circa 50 m. de plaja, in zona portuara a orasului. Retineti ca plaja cea mare si celebra incepe din zona de sud a orasului Durres. Hotelul 2 Kittarat Boutique&SPA**** reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele care doresc sa se bucure de serviciile SPA si de apropierea acestuia de mare.

 

In traducere din limba albaneza \"2 Kitarrat\" inseamna \"2 ghitari\". Unul din cele mai bune hoteluri de pe litoralul albanez din zona Durres - Hotelul 2 Kitarrat Boutique&SPA**** ofera cazare in camere confortabile, amenajate cu bun-gust si stil. Hotelul dispune de un modern centru SPA iar apropierea acestuia de una din plajele orasului Durres reprezinta un avantaj. Retineti totusi ca distanta de la hotel pana la celebra plaja din sudul orasului este de circa 4 km. Centrul orasului Durres e doar la 5 min. de hotel, fiind destinatia perfecta pentru shopping dar si distractii. 

 

Hotelul Albanian Star**** face parte din complexul de hoteluri Harmonia Hotels Group, format din 4 hoteluri, situat pe faimoasa plaja din Durres. Retineti ca acest complex se afla pe malul marii, dar la circa 9 km. departare de orasul Durres, la sud de acesta. Hotelul este situat imediat langa plaja si apusul de soare privit din camerele cu vedere la mare este mirific.

Hotelul Albanian Star**** reprezinta o varianta de cazare buna din statiunea Durres, fiind administrat de persoane ambitioase care isi doresc sa atraga din ce in ce mai multi turisti in Albania. Hotelul este situat langa plaja si dispune de toate atuurile petrecerii unui concediu de vis pe malul Marii Adriatice. 


Hotelul Aragosta**** din Durres se afla in zona central-nordica a orasului-statiunie Durres, la distanta mica de centrul statiunii si punctele de interes turistic, zone de shopping sau de distractie. Hotelul se afla pe plaja. Retineti ca plaja pentru care Durres este renumita (de circa 10 km. lungime) se afla in zona de sud a orasului Durres, adica la circa 4 km. sud de acest hotel.

Hotelul Aragosta**** din Durres reprezinta o varianta buna de cazare pentru turistii care doresc sa viziteze Albania si sa completeze sejurul sau cu un concediu la Malul Marii Adriatice. Hotelul reprezinta o buna varianta de cazare pentru cei care apreciaza claritatea apei care scalda mica peninsula Durres, dar si apusurile magnifice, plimbarile cu barcile motorizate si sporturile acvatice. 


Complexul de vile Diamma Resort**** se afla in zona central-sudica a plajei Durres, la o distanta de circa 10 km. sud de orasul Durres. Complexul se afla in imediata apropiere a plajei.

Complexul Diamma Resort**** reprezinta o varianta selecta de cazare din Durres, oferind spre inchiriere atat camere duble in hotel (cladirea principala) cat si o varietate de vile. Complexul este destul de mare si impunator, beneficiind de o frumoasa gradina interioara si terasa cu vedere spectaculoasa la plaja si la Marea Adriatica.


 Hotelul Dolce Vita**** din Durres se afla in zona centrala a plajei Durres, la o distanta de circa 5 km. de centrul orasului, in imediata apropiere a marii, beneficiind de o superba curte interioara cu pini.

Hotelul Dolce Vita**** din Durres este o varianta buna de cazare in Albania, dat fiind faptul ca este foarte aproape de mare, plaja cu nisip fin, dispune de camere confortabile, restaurante cu preparate de calitate si o frumoasa piscina exterioara.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Esal**** se afla in Durres - Albania, la 200 m de plaja si 36 km de Tirana.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Fafa Premium Hotel**** este situat in Golem, imediat langa plaja cu nisip, pe malul Marii Adriatice, la 15 km de centrul orasului Durres.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Henry Resort & Spa**** este situat la aproximativ 150 m de plaja in Golem - Albania, la 5.5 km de centrul localitatii, 1 km de plaja principala din Golem, 1.2 km de plaja Qerret si 44 km de aeroportul din Tirana.


Palace Hotel&SPA**** din Durres este situat oficial in orasul Durres, dar distanta acestuia fata de centrul orasului este de circa 4 km. Hotelul e situat pe malul Marii Adriatice. Palace Hotel&SPA reprezinta printre cele mai bune variante de cazare de pe intreaga plaja Durres, care se intinde pe o distanta de peste 15 km.

Palace Hotel&SPA**** din Durres, Albania, reprezinta o varianta de cazare de lux, premium, printre cele mai bune variante de cazare de pe litoralul albanez. Piscina exterioara si interioara, plaja de nisip exact in fata hotelului, plaja amenajata, servicii SPA de calitate, restaurant select cu bucatarie delicioasa. Palace Hotel&SPA**** din Durres, Albania este un coltisor de rasfat, relaxare, servicii de calitate si clipe de romantism, o locatie potrivita pentru toti, de la mic la mare.


 Hotelul Palma**** (Hotel Vila Palma) este situat in zona central-sudica a plajei Durres, la circa 8 km. sud de centrul orasului Durres. De o parte a hotelului se afla marea iar de partea cealalta autostrada. Pozitionarea hotelului este avantajoasa pentru turistii care doresc un concediu linistit si doresc sa viziteze imprejurimile si atractiile Albaniei. 

 

 Hotelul (Vila) Palma**** este un hotel mdoern si confortabil situat in prima linie de la plaja, dar si cu o frumoasa piscina proprie exterioara. Acest hotel este locatia ideala pentru iubitorii apusurilor romantice de soare, oferind spectacole naturale in fiecare zi. Conditii bune de cazare imediat langa plaja de nisip din Durres, Albania.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Perandor Beach**** este situat pe plaja in Durres, la 3 km de port si 34 km de aeroportul din Tirana.


Hotelul Vila Belvedere**** se afla in zona centrala a plajei Durres, la circa 8 km. sud de orasul Durres. Pentru a ajunge la plaja trebuie sa traversati autostrada si un drum local, distanta in linie dreapta fata de tarm fiind de circa 150 m. In apropierea hotelului exista o pasarela pietonala care faciliteaza accesul catre plaja.

Conditiile de cazare din Vila Belvedere**** sunt moderne si confortabile, menite de a asigura sejurul Dvs. in statiunea Durres din Albania cat mai placut. Piscina exterioara este suficient de incapatoare, iar camerele frumos amenajate va asteapta pentru a petrece un sejur de neuitat pe malul Marii Adriatice. Construit in 1999, renovat partial in 2005 si modernizat in 2009.


Hotel de capacitate mica de cazare, hotelul Lule**** din Durres, Albania este situat pe plaja, in primul rand de hoteluri, in zona de nord a plajei rennumite din Durres. Distanta fata de centrul orasului Durres este de circa 4 km., la sud de acesta.

Hotel Vila Lule**** este o locatie frumoasa situata pe plaja, camere confortabile cu vedere spre Marea Adriatica, mobilier modern si calitativ. Serviciile la acest hotel sunt excelente si Restaurantul este unul din cele mai bune, selecte si rafinate din Durres.

 Hotelul Vivas**** se afla in zona de nord a plajei mari din Durres, la circa 1 km. de centrul orasului Durres, in primul rand de hoteluri de la plaja.

 

Hotelul Vivas**** din Durres reprezinta o buna varianta de cazare pentru familii cu copii, care doresc sa se bucure de camere spatioase, o frumoasa vedere la mare, restaurant pescaresc cu preparate delicioase si servicii de calitate. Acest hotel este considerat family-friendly si cuprinde majoritatea facilitatilor cautate de familii cu copii - loc de joaca, piscina in aer liber, imediata apropiere de plaja, camere confortabile si mancare calitativa - toate premisele pentru un concediu perfect pe malul Marii Adriatice din Albania!


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul VM Resort & SPA**** este situat langa plaja in Golem - Durres, Albania, la 25 mile de aeroprtul din Tirana.


Hotel Akileda Depandance*** este situat langa hotelul Albanian Star**** (AS) din Durres, in prima linie de la plaja, la circa 8 km. sud de centrul orasului Durres.

Grupul hotelier Harmonia Hotels Group din Albania cuprinde hotelurile Albanian Star****, Ibiza Depandance*** si Akileda Depandance*** situate in Durres.  Akileda Depandance*** reprezinta o varianta mai ieftina de cazare decat Albanian Star, dar beneficiaza de aceleasi facilitati, fiind situata in primul rand de la plaja. Servicii de calitate, restaurant cu preparate delicioase, piscina in aer liber (la hotel Albanian Star), plaja privata, de nisip, din Durres reprezinta atuurile acestei locatii.


 Hotelul Belconti*** se afla in zona centrala a plajei din Durres, la o distanta de circa 6 km. de centrul orasului Durres, langa plaja (distanta de sub 70 m. de aceasta).

Construit in 2002 hotelul Belconti*** ofera cazare in camere confortabile si elegante, pe malul Marii Adriatice din Durres. O varianta de cazare potrivita persoanelor care cauta un concediu linistit, plaja de nisip si tarife accesibile.

Hotelul Elba*** se afla pe plaja, intr-o zona destul de ingusta creata intre autostrada si plaja de nisip. Locatia este destul de buna pentru persoanele care doresc sa faca si cateva excursii in Albania. Faimoasa plaja Durres are o lungime de circa 15 km., iar hotelul Elba*** se afla in zona centrala a acesteea, la o distanta de circa 10 km. sud de centrul orasului turistic Durres.

Situat pe plaja, hotelul Elba*** ofera servicii de calitate intr-o atmosfera de vis din Albania, in cea mai mare statiune de pe litoralul lor - Durres. Hotelul se afla in zona centrala a plajei Durres, cu o lungime de circa 15 km., chiar langa plaja. Hotelul dispune de plaja proprie. 


Aparthotel Espana*** din Durres, Albania, este sitaut in zona centrala a plajei din Durres, la circa 8 km. sud de centrul orasului Durres, imediat langa plaja (primul rand de hoteluri).

Desi clasificarea acestor apartamente este de 3 stele, dotarile si confortul acestor apartamente il situeaza cu usurinta la nivelul celor de 4 stele. Situarea pe plaja, vederea panoramica exceptionala asupra Marii Adriatice, conditii excelente de cazare in camere sau apartamente spatioase, unele dotate cu bucatarie, ridica nivelul de satisfactie al vizitatorilor sai. Camere amenajate cu mult bun gust si stil traditional albanez, imbinat cu cel modern vor crea premisele unui concediu perfect pe litoralul albanez, plaja Durres. Una din cele mai romantice si spectaculoase locatii din Durres, mai ales pentru camerele situate la etajul 7 al cladirii, cu vedere spectaculoasa panoramica asupra Marii Adriatice. Unele apartamente sunt dotate cu bucatarie, facilitand asigurarea meselor pentru copiii foarte mici, mobilier de calitate si apusuri mirifice de soare. Vederea la mare din unele camere/ apartamente este mai mult decat spectaculoasa datorita geamurilor care practic ocupa tot peretele dinspre plaja. Un spectacol al luminii, culorii si iubirii.

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Fiore*** se afla in Durres - Albania, la 300 m de plaja, 9 km de portul Durres si 36 km de Tirana.


 Ibiza Depandance*** este situat exact in spatele hotelului Albanian Star**** (AS) din Durres care e situat in prima linie de la plaja.

Grupul hotelier Harmonia Hotels Group din Albania este format din hotelurile Albanian Star****, Ibiza Depandance*** si Akileda Depandance*** situate in Durres.  Ibiza Depandance*** reprezinta una din variantele mai accesibile de cazare din complex, dar turistii se pot bucura de toate facilitatile grupului hotelier, hotelurile fiind situate unul langa celalalt. Servicii de calitate, restaurant cu preparate delicioase, piscina in aer liber (la hotel Albanian Star), plaja privata, de nisip, din Durres reprezinta atuurile acestei locatii, impreuna cu tarifele accesibile si bunele conditii de cazare din hotelul Ibiza. 


Hotelul Kapri*** este situat la plaja Durres - cea mai lunga si cunoscuta plaja din Albania. Deoarece plaja este enorma (circa 15 km. lungime) aceasta a fost impartita in zone. Plaja pe care se afla hotelul Kapri*** apartine satului Golem, deci zona plajei se numeste la fel - Golem.

Hotelul se afla la circa 80 m. de plaja.

Hotelul Kapri*** se afla in extremitatea sudica a plajei Durres, in zona/localitatea denumita Golem, la circa 12 km. de centrul orasului Durres. Hotelul reprezinta o varianta de cazare avantajoasa, la mica distanta de plaja, intr-o zona scaldata de paduri de pin. 

 

Complexul Kolaveri*** se afla la circa 250 m. de plaja, in zona de sud a magnificei plaje Durres, la circa 12 km. sud de centrul orasului Durres.  Zona in care se afla complexul este denumita si Golem, dupa numele satucului din apropiere.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Marika*** se afla in Golem, la 14 km de centrul orasului Durres, 35 km de Tirana si 90 m de plaja privata.


Hotelul Marina*** se afla in prima linie de la plaja de nisip din Durres, Albania; in zona central-sudica.

Hotelul  Marina*** din Durres, Albania, reprezinta o varianta buna de cazare pentru romanticii care apreciaza linistea, faptul ca hotelul dispune de piscina exterioara, camerele beneficiaza de vedere la mare, celor care apreciaza frumusetea apusurilor de soare la Marea Adriatica. Tarife accesibile si o locatie linistita pe malul marii.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Monaco*** este situat pe plaja in Golem - Albania. Se afla la 44 km de aeroportul din Tirana si 16 km de Durres.


Hotelul Oaz*** din Durres este situat la plaja, in zona central-sudica a plajei din Durres, la distanta de circa 11 km. de centrul orasului Durres. 

Hotelul Oaz*** este o constructie relativ noua, denumirea acestuia se traduce ca \"oaza\" si hotelul este situat pe malul Marii Adriatice, avand plaja de nisip fin si intrare lina in mare. Hotelul este o afacere de familie avand ca prioritate oferirea de servicii albaneze traditionale de calitate.

Vila Verde Beach*** se afla in orasul Durres, la mica distanta de centrul orasului, pe plaja, in zona de nord a imensei si celebrei plaje Durres. Vila Verde Beach*** se afla in imediata apropiere a marii/ plajei de nisip.

Hotelul Vila Verde Beach*** a fost complet renovat in 2014 oferind cazare in camere moderne si confortabile, fiind potrivit atat pentru vacanta cat si pentru intalniri de afaceri. Apropierea hotelului de istoricul oras Durres reprezinta un avantaj pentru persoanele pasionate de excursii sau care doresc sa se bucure de terasele si viata de noapte a orasului Durres.

Durres

Plaja din Durres are o lungime de circa 15 km., fiind una din cele mai mari plaje din Albania.

Durres este un oras din Albania, al doilea ca marime din tara (dupa Tirana), situat in zona central-nordica a litoralului Albanez, scaldat de apele Marii Adriatice. Un frumos oras cu o veche si bogata istorie, intemeiat inca din anul 627 i.H.

Durres este un oras in plina dezvoltare, cu un frumos port comercial – cel mai mare din Albania si din Marea Adriatica, iar populatia orasului este de circa 200.000 locuitori. Durres se afla la circa 33 km. de capitala Albaniei – Tirana si este situat pe o mica peninsula. Orasul se bucura de o multime de parcuri, o frumoasa promenada si cea mai mare plaja din Albania – plaja Durres, la care atat locuitorii orasului cat si vizitatorii se bucura de plajele de nisip si frumoasele ape ale Marii Adriatice. Oraselul are o mare varietate de restaurante, cafenele si pizzerii, dintre care se recomanda 2Kitarrat cu muzica live si posibilitatea de a urmari pregatirea mancarii, dar si restaurantul pescaresc Aragosta sau chiar si Troy Piceri Grill House sau Barracuda Bar.

Bogat in evenimente istorice Durres a fost intemeiat in anul 627 i.H. de catre colonisti greci (prima denumire a localitatii – Epidamnos) si a fost pe rand sub ocupatia romana, apoi bulgara si bizantina, venetiana, si apoi turca pana la inceputul secolului XX. Desi orasul a fost distrus de cateva ori, inclusiv de cutremure, se pot gasi si cateva cladiri din epoca romana, ruinele cetatilor bizantine si venetiene, unul din cele mai mare amfiteatre din Balcani ce dateaza din secoul I-II e.n., o mozaica. Un specific al orasului e dat si de cele peste 700 buncare construite in perioada comunista (o medie de 24 buncare pe km patrat). Printre puncte de atractie turistica mentionam:

 • Amfiteatrul Roman Durrachium – ridicat in sec. II i.H. fiind al doilea cel mai mare amfiteatru din peninsula balcanica (20.000 oameni), folosit in scopul constructiei sale pana in secolul al V-a. Amfiteatrul este situat in zona centrala si din pacate s-a pastrat doar o treime din acesta, dar chiar si asa este un “must see” al orasului. In cadrul amfiteatrului merita vazuta mozaica antica crestina.
 • Moscheia Fatiha – cu o vechime de peste 500 ani, situata in pata centrala a rasului.
 • Zidurile orasului ridicate de catre Anastasie I, cu inaltime de peste 12 m. si latime cat sa treaca 4 calareti in acelasi timp unul langa celalalt pe zidurile orasului.
 • Turnul Venetian care adaposteste la moment un bar foarte apreciat de vizitatori
 • Promenada si Portul Turistic
 • Muzeul Arheologic
 • Baile Romane – pastrate foarte bine pana astazi cu “caldarium” si “frigidarium” s.a. Acestea se afla in apropierea teatrului Alexandri.
 • Forul Bizantin
 • Templul Demetrei, Rotondo
 • Mozaica lui Orfeu
 • Mozaica din satul Arapaj
 • Vila regala a lui Ahmed Zogu – reprezentand resedinta de vara a acestuia. Exista proiecte de renovare a acesteea.
 • Ruinele apeductului antic
 • Decoratiunile antice cu mozaic – o imagine de 5m x 3m a unui cap de femeie a carei vechime se presupune a fi de 9 secole a fost descoperita din intamplare la construirea unui nou cartier din oras. Chiar daca a fost descoperita in Durres aceasta opera de arta a fost mutata si expusa la Muzeul din Tirana.
 • La sud de orasul Durres se pozitioneaza Parcul National Divjake-Karavasta care cuprinde una din cele mai mari lagune din Marea Mediterana si zona de trai a pelicanului Dalmatian (circa 5% din toata populatia acestei specii locuieste acolo). Parcul cuprinde si alte 250 specii de pasari, mamifere si amfibii.

Lungimea plajei din Durres este de 15 km, latimea variind foarte mult de la o zona la alta. Pentru o mai usoara intelegere este impartita in cateva zone si anume:

 • Plazhi i madhe
 • Shkembi i Kavajes-Golem
 • Mali i Robit
 • Qerret – aceasta zona deja apartine de orasul Kavaya, multi o atribuie zonei Durres, fiind la numai 15 km. de Durres

In diverse zone ale plajei se poate ajunge atat pietonal, cat si auto, dar in acest din urma caz trebuie sa urmati autostrada (si iesirile indicate de pe aceasta).

Zona Qerret este considerata a fi cea mai spectaculoasa fiind inconjurata de padure de pini, plajele de nisip fiind cele mai animate si pline de turisti, iar apa marii curata si un apus de soare magnific. Se pot inchiria atat camere la hoteluri cat si apartamente si vile, complexe hoteliere moderne. 

Incepand cu 2018 un numar din ce in ce mai mare de hoteluri au inceput sa practice sistemul All Inclusive la tarife rezonabile ceea ce costituie premise foarte favorabile pentru turismul in Albania.