Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Dassia


5 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Complexul Ikos Dassia***** se afla in Dassia - Corfu, pe coasta Marii Ionice, la 12 km de aeroportul international si la 10 km de port.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Elea Beach**** este situat pe plaja in partea de nord a statiunii Dassia - insula Corfu, intr-o zona cu maslini inconjurata de un peisaj cu gradini frumos amenajate. 

La plaja aveti posibilitatea sa va bucurati de sporturi nautice bine organizate (contra cost), cat si de zona pietonala cu o multitudine de taverne si baruri la malul marii.

Hotelul se afla la 14 km de aeroport si 12 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Grecotel Daphnila Bay Dassia**** din zona Dassia se revarsa pe dealul inverzit cu vedere la golf si Marea Ionica. De la cladirea principala, din partea de sus, la bungalowurile ascunse in gradini, parfumul proaspat al pinilor umplu aerul pana la deschiderea plajei. Va puteti relaxa in Golful Daphnila si va puteti bucura de lux fara grijile din lume. Aroportul se afla la 14 km si localitatea Dassia la 3 km.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Victoria Hill*** este situat in Dassia - insula Corfu, pe un deal verde de 6500 mp, cu o minunata priveliste spre Marea Ionica si Muntele Pantokrator. Se afla la aproximativ 200 m de centrul localitatii si 13 km de orasul Corfu si aeroport.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Amalia**+ se afla in Dassia - insula Corfu, la 250 m de plaja, aproximativ 1 km de centrul localitatii si 10 km de aeroport.