Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Dassia


10 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Piscina interioara, Spa & Wellness

Complexul Ikos Dassia***** se afla in Dassia - Corfu, pe coasta Marii Ionice, la 12 km de aeroportul international si la 10 km de port.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Elea Beach**** este situat pe plaja in partea de nord a statiunii Dassia - insula Corfu, intr-o zona cu maslini inconjurata de un peisaj cu gradini frumos amenajate. 

La plaja aveti posibilitatea sa va bucurati de sporturi nautice bine organizate (contra cost), cat si de zona pietonala cu o multitudine de taverne si baruri la malul marii.

Hotelul se afla la 14 km de aeroport si 12 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Fitness, Teren de sport multifunctional, Piscina interioara, Spa & Wellness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Grecotel Daphnila Bay Dassia**** din zona Dassia se revarsa pe dealul inverzit cu vedere la golf si Marea Ionica. De la cladirea principala, din partea de sus, la bungalowurile ascunse in gradini, parfumul proaspat al pinilor umplu aerul pana la deschiderea plajei. Va puteti relaxa in Golful Daphnila si va puteti bucura de lux fara grijile din lume. Aroportul se afla la 14 km si localitatea Dassia la 3 km.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii, Fitness, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni

Hotelul Magna Graecia**** este situat in statiunea Dassia, la 200 de metri de plaja, la 300 de metri de centrul statiunii, la 7 kilometri de port, la 8 kilometri de orasul Corfu si la 9 kilometri de Aeroportul International Corfu.

Hotelul Magna Graecia**** este incojurat de plantaii de maslini si de chiparosi, care, impreuna cu vederea panoramica spre marea Ionica, fac din acesta un loc ideal de petrecere a vacantei.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness, Spa & Wellness

Corfu Palma Boutique Hotel se afla in zona centrala a statiunii Dassia - Insula Corfu, la aproximativ 200 m de plaja. Aeroportul este situat la 12 km si orasul Corfu la 10 km.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Teren Sport , Loc de joaca pentru copii, Sporturi Nautice - Inchirieri Ambarcatiuni, Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Livadi Nafsika*** este situat la 300 m de plaja in statiunea Dassia, una dintre cele mai atractive zone ale insulei Corfu. Hotelul se afla la aproximativ 14 km de port si aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU) si 200 m de centrul localitatii.

Hotelul Livadi Nafsika*** din Dassia beneficiaza de o gama larga de facilitati si conditii bune de cazare pentru petrecerea unei vacante minunate la marea Ionica. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Victoria Hill*** este situat in Dassia - insula Corfu, pe un deal verde de 6500 mp, cu o minunata priveliste spre Marea Ionica si Muntele Pantokrator. Se afla la aproximativ 200 m de centrul localitatii si 13 km de orasul Corfu si aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Amalia**+ se afla in Dassia - insula Corfu, la 250 m de plaja, aproximativ 1 km de centrul localitatii si 10 km de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Primavera** se afla in Dassia - Insula Corfu, la 500 m de plaja si 12 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Laskaris Studios ( 2 chei) se afla la aprozimativ 1 km de plaja, 800 m de orasul Dassia si 14 km de aeroport (CFU).