Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Crisan


3 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea este situata in localitatea Crisan, pe malul Bratului Sulina. 

Pensiunea Ovidiu**** din Crisan este una din cele mai noi, cochete si moderne unitatid e cazare din Delta Dunarii, avand tarife accesibile si o pozitie exceptionala in inima Deltei Dunarii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Fitness

Hotel Sunrise **** se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre  Caraorman  si bratele Dunarii Vechi.

 Sunrise este punctul ideal de plecare catre unele dintre cele mai inedite locuri din Delta Dunarii : spre sud Caraorman, lacurile Puiu si Rosu, spre nord pe bratele Dunarii Vechi catre Mila 23 iar pe celalalt brat catre Letea.


FACILITATI: Piscina exterioara

Pensiunea turistica Delta Boutique Resort***** & Pensiunea Carmen Silva Resort***** se afla in localitatea Crisan din Delta Dunarii, pe malul Dunarii (bratul Sulina).

Eco Resort Delta Boutique & Carmen Silva ***** reprezinta o varianta selecta de cazare, oferind multiple facilitati si surprize oaspetilor sai. Complexul este format din doua pensiuni apropiate, avand o frumoasa piscina exterioara, un luxos foisor si un minunat restaurant cu bucatarie delicioasa, preparate pregatite cu multa grija si daruire de bucatari renumiti. Complexul a fost dat in folosinta in 2014.