Oferte Litoral 2021 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2021 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2021

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Dorada


4 - unitati de cazare

3 - statiuni 2 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Fitness

Hotel California Palace**** este situat in statiunea Salou, la 500 de metri de plaja, in zona comerciala a statiunii, cu magazine, cafenele, baruri restaurante si discoteci.


Hotelul California Palace****, inaugurat in iunie 2003, este o varianta foarte buna de cazare in Salou, ideal atat pentru cei care sunt interesati de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc sa se bucure de parcul tematic Port Aventura.


FACILITATI: Fitness

Hotelul Sol Costa Daurada**** este situat in statiunea Salou (Costa Dorada), la 900 m de una dintre cele mai frumoase plaje din zona si la 800 m de parcul tematic Port Aventura.

Hotelul Sol Costa Daurada**** din Salou este o varianta foarte buna de cazare in special pentru cei interesati de parcul tematic Port Aventura.


FACILITATI: Piscina copii, Fitness

Hotelul Belvedere*** este situat chiar langa parcul de distractii Port Aventura, in centrul statiunii Salou si la numai 5 minute mergand de plaja.

Hotelul Belvedere***, situat chiar langa parcul de distractii Port Aventura din Salou, este o varianta buna de cazare pentru cei interesati in special de acest parc.


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Fitness

Hotelul California Garden*** este situat in noua zona turistica si comerciala din Salou, la 150m de Piata Europa si 350m de plaja Levante. In plus hotelul se afla aproape de centrul statiunii si de parcul tematic Port Aventura.  

Hotelul California Garden***, renovat total in anul 2007, din Salou este o varianta buna de cazare atat pentru iubitorii de soare si plaja, cat si pentru cei care vor sa petreaca o zi de neuitat in parcul tematic Port Aventura.