Oferte Litoral 2023 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Early Booking Vara 2023

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2023

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Chorto


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Complexul hotelier Leda Village Resort este situat in zona central-estica a Greciei, in sud-vestul peninsulei Pelion, la 47 de kilometri de orasul Volos.

Centrul statiunii Horto ( Chorto)  un sat turistic de mici dimensiuni, se afla la 300 de metri de hotel. Desi Horto este un sat turistic mic, aici se afla baruri si taverne pitoresti pe malul marii si de asemenea 2 minimarketuri pentru cumparaturile zilnice.

La 3 kilometri se afla Milina, un sat turistic mai mare decat Horto. De-a lungul tarmului, in Milina se afla numeroase locuri pentru petrecerea timpului liber precum cafenele, restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Situat intr-un cadru natural deosebit, printe tufe de maslini si vegetarie luxurianta, complexul de camere si apartamente Leda din Horto reprezinta, fara indoiala, un loc minunat de petrecere a vacantei. Complexul are vedere spre golful Pagassetic si este construit langa o plaja linistita si langa apa limpede a marii Egee.

Leda este un complex hotelier construit in stil amfiteatru ce seamana cu un mic sat din zona Pelionului. Cladirile se intind printre copaci, verdeata si flori, intr-un decor minunat.

Complexul a fost deschis in 1990, dar s-a extins treptat, de-a lungul timpului. De exemplu, camerele Kyknos au fost construite in 2009.

Ultima renovare majora a complexului a avut loc in 2008.