Oferte Litoral 2019 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2019 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2019

Alege
Perioada

1

Canet de Berenguer


)

Canet de Berenguer

Oraşul Canet d'en Berenguer, situat la 30 km de Valencia, cu coordonatele 0º 12' 36"longitudine şi 39° 40’ 58" latitudine, face parte din regiunea Camp de Morvedre, care constă din 16 municipii şi mai mult de 82,000 de locuitori. Apropierea şi relaţia constantă între aceste oraşe face ca regiunea sa poata fi considerată o arie metropolitana, un oraş fragmentat, înconjurat de mare, de spaţii verzi şi de plantaţii de portocali. Toate acestea formează o hartă potrivită pentru dezvoltarea unui model turistic de calitate.
Plaja din Canet, denumita turistic "Raco de Mar", se intinde pe 1.250 de metri de coastă, avand o lăţime de 80 de metri. Apa transparenta, nisipul fin, lanţul de dune si pasajul pietonal de-a lungul plajei, face ca aceasta să fie un dar al naturii si una dintre cele mai bune plaje din Comunitatea Valenciana.
An după an s-au adaugat o serie de servicii suplimentare, cu scopul ca, atât rezidenţi cat şi vizitatori,sa aibe tot ce le trebuie pentru ca şederea lor în Canet sa fie cat mai placuta. Pe plaja exista centru de prim ajutor, cu personal calificat, turn de observaţie, barca de salvare, ambulanta, clinica medicala, farmacie.
Promenada, întreţinută cu atenţie, este un loc ideal pentru plimbari, gratie celor 1400 m lungime pe care se intinde. Un lanţ de dune de-a lungul plajei scoate in evidenta mediul maritim. De-a lungul promenadei au fost construite grupuri sanitare, precum şi sursele de apă potabilă. Birou de informare turistica, piaţă saptamanala, restaurante, sali de banchete şi convenţii, facilitati pentru sport, locuri de joacă, parcuri municipale, capela sunt, de asemenea, servicii la dispoziţia utilizatorilor, fără a uita de portul de agrement. Hoteluri, campinguri, apartamente turistice formeaza oferta de cazare, care este în creştere în fiecare sezon.
Prelevarea probelor periodice de apa de mare pe tot parcursul anului, curatarea nisipului cu echipament specializat, curăţarea manuală şi zilnica în timpul verii, ii fac pe vizitatori sa se bucure de plaja si de serviciile complementare. Premiul "Blue Flag", detinut în fiecare an de aceasta plaja, este o distincţie acordată de către Uniunea Europeană pentru plajele care au apă şi nisip curate şi bine intretinute, precum şi serviciile prezentate mai sus, plus pasarele, containere, cabine de dus, recipiente de gunoi, etc.
Canet dispune de o gama larga de restaurante, de la cele specializate in bucataria internationala, la cele care oferă specialitati tipice ale regiunii, bazate în principal pe orez şi peşte.
Paella din Valencia, orez dulce cu homar, orez “amb fessols i naps”, peşte proaspăt (chefal rosu, dorada, etc.) sunt printre cele mai caracteristice feluri de mâncare din zona, fara sa uitma insa de deliciosul prânz tipic din Canet: ouă cu creveţi.
Puncte de interes turistic:
- satele linistite din regiunea Camp de Morvedre, ca de exemplu: Sagunto, Torres – Torres, Gilet, Algimia, Estivella, etc.;
- manastirea El Puig de Santa Maria;
- la doar 30 km de Canet se afla orasul Valencia, unde curiosii pot vizita centrul istoric sau numeroasele muzee ale orasului;
- lacul La Albufera;
- grotele San José in La Vall d’Uixó, localitate situata la 20 km de Canet, unde se poate face un tur al celui mai mare fluviu navigabil subteran din Europa.

Harta:


View Canet de Berenguer in a larger map