Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Blanes


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Blanes

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Beverly Park & Spa****, este situat aproape de plaja, la aproximativ 1.5 km de centrul statiunii Blanes.

 Hotelul Beverly Park & Spa****, situat aproape de plaja in statiunea Blanes, asigura clientilor sai confortul si variantele de petrecere a timpului liber necesare unei vacante placute pe malul Mediteranei.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Boix Mar***, recent renovat, este situat in statiunea Blanes la numai 60m de una dintre cele mai mari plaje din statiune (5km lungime).

Hotelul Boix Mar***, situat in statiunea Blanes la 60 m fata de cea mai mare  plaja din statiune, este o varianta buna de cazare pentru familiile cu copii, dar si pentru iubitorii plajei si ai marii.

Blanes

 

In cei patru kilometri de coasta ai orasului Blanes (Costa Brava, Spania) se impletesc tarmuri abrupte cu golfuri linistite.

  

Harta:


View Blanes in a larger map

Blanes este situat in extrema meridionala a provinciei Gerona, langa gura de varsare a raului Tordera in marea Mediterana.  

 

Plaje - Blanes

 

Plajele sunt orientate spre sud-est, la marea Mediterana:

1.   Treumal este o plaja situata la 3,5 km de centrul orasului Blanes, are o lungime de 75m, nisipul este mai aspru. La 350m de plaja se afla parcarea Cala Santa Cristina, iar dotarile plajei sunt: chioscuri cu racoritoare si inghetata, inchirirere de articole pentru plaja.

2.   Sant Francesc este situata la 2 km de centrul orasului, are parcare in apropiere, nisipul este aspru, lumgimea plajii este de 200m si are ca dotari: dusuri, chioscuri cu racoritoare si inghetata, inchiriere de articole pentru plaja si posibiliatea de a face croaziere.

3.   Blanes are o lungime de 540m, cu nisip aspru, accesul pe plaja se face prin Passeig de Mar (de pe faleza), este in zona centrala a orasului si are ca dotari: dusuri, chioscuri cu racoritoare si inghetata, inchiriere de articole pentru plaja si posibiliatea de a face croaziere.

4.   S’Abanell este situata la aproximativ 300m de centru, nisipul este aspru, iar accesul pe plaja se face prin Passeig de S’Abanell. Dotarile plajei sunt: parcare, baruri, restaurante, WC, dusuri, inchiriere articole pentru plaja, posibilitate de practicare sporturi acvatice, vase de croaziera.

 

 

 

Obiective culturale:

Monumente: Ceea ce merita vizitat in oras sunt ramasitele castelului Sant Joan, construit de catre Grau de Cabrera la jumatatea secolului al XIII-lea, desi turnul castelului este din perioada domniei regelui Carlos I. O atentie speciala trebuie acordata Bisericii Nuestra Señora de la Esperanza si gradinilor botanice Mar i Murtra si Pinya Rosa.