Oferte Litoral 2020 Romania,Bulgaria,Grecia si Turcia. Early Booking si Inscrieri Timpurii Vara 2020 !

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2020

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Benitses


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina copii, Piscina exterioara, Loc de joaca pentru copii

Hotelul Primasol Louis Ionian Sun ( ex Louis Regency Beach) **** este situat la 50 de metri de plaja si la 2 kilometri de statiunea Benitses, in sud-estul insulei Corfu.

 Apropierea hotelului Primasol Louis Ionian Sun  de orasele Kerkyra si Benitses precum si locatia absolut magnifica, cadrul natural minunat in care este pozitionat, fac din aceasta unitate de cazare locul ideal de petrecere a vacantei. Acest hotel reprezinta una dintre cele mai bune optiuni pentru cei care vor sa descopere indeaproape insula Corfu si marea Ionica.


FACILITATI: Piscina exterioara, Pet Friendly- Animale de companie

Anna's Apartments*** sunt situate in Benitses la 350 m de plaja, 14 km de Corfu si 20 km de aeroportul Ioannis Kapodistrias. Apartamentele se afla pe un deal si au o minunata vedere la mare.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Casa Dei Venti*** este situata intr-o zona linistita plina de vegetatie luxurianta, in Benitses - Corfu, la 100 m de mica plaja cu pietris Tsaki si 500 m de centrul localitatii. Aroportul si orasul Corfu se afla la 12-13 km.


FACILITATI: Pet Friendly- Animale de companie

Hotelul Karina** este situat in zona Tsaki, in apropiere de Benitses, la aproximativ 100 m de plaja, 500 m de centrul localitatii si 14 km de aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU). Pozitia hotelului pe un deal, deasupra marii, ii ofera o minunata vedere panoramica asupra Marii Ionice.